Banner

Werken bij Alfa is, werken voor en met leuke klanten

23 april 2024 | Door:  Jelena Bajic

Arina Buitenhuis is 7 jaar geleden bij Alfa gestart als stagiaire. Zij leerde Alfa al snel kennen als een flexibele werkgever met veel doorgroeimogelijkheden. 

Verantwoordelijkheid

"Direct kreeg ik de verantwoordelijkheid voor mijn eigen klantenlijst waarvoor ik de administratie verwerk en de btw-aangiftes opstel. Na de fijne stageperiode “bleef ik hangen”. Ik wilde graag doorgroeien en besloot daarom de duale hbo-studie accountancy te volgen. Hierbij combineerde ik twee dagen school met drie dagen werken bij Alfa. Het fijne was dat ik op deze manier de theorie direct in de praktijk kon toepassen. Dat vulde elkaar mooi aan! Inmiddels volg ik de interne post-hbo opleiding persoonlijk leiderschap die Alfa heeft opgezet"

Doorgroeimogelijkheden

Arina is snel doorgegroeid in haar functie als assistent accountant. Inmiddels valt de introductie van Mijn Alfa, een online platform voor ondernemers voor overzicht en grip op je facturen,  ook onder haar verantwoordelijkheid. "Ik zie het als een uitdaging de klant zo goed mogelijk te ondersteunen en samen het beste resultaat te behalen".

Arina neemt je mee op reis tijdens haar werkdag

In onderstaande inspirerende video neemt Arina je mee op reis door haar werkdag als assistent accountant. Benieuwd hoe een werkdag bij Alfa eruit kan zien? Bekijk dan de video. 

Werken bij Alfa

Benieuwd hoe jij kunt groeien bij Alfa? Bekijk onze vacatures op http://www.werkenbijalfa.nl/gorinchem

Jelena Bajic

Jelena Bajic

Secretaresse | PR & Marketing

088 2531998 | jbajic@alfa.nl


Meer over Jelena