Banner

Creativiteit & innovatie tijdens de Alfa Business Academy

12 april 2024 | Door:  Jelena Bajic

De Alfa Business Academy is gisteren van start gegaan! Irene Koel nam de ondernemers mee in het eerste thema: creativiteit & innovatie. 

Gisteren vond de eerste bijeenkomst van de Alfa Business Academy plaats, waarbij een mooie groep van 20 ondernemers aanwezig was. De avond begon met een hartelijk ontvangst en een welkomstwoord van Erik Goudriaan. Vervolgens werden alle aanwezigen uitgenodigd om te genieten van een stampottenbuffet, waarbij gezellige gesprekken werden gevoerd en de maag goed werd gevuld. De kennismaking ging daarna nog verder in de vergaderzaal, waar speeddates werden gehouden. 

Irene Koel, oprichter van The Zooooo, nam alle aanwezigen mee in onze snel veranderende wereld. In deze wereld is het belangrijk om als ondernemer creatief en innovatief met je bedrijf bezig te zijn, anders kan het erg moeilijk zijn om staande te blijven. Tijdens deze avond werden waardevolle inzichten en praktische tips gedeeld, waarmee de ondernemers hun eigen organisatie creatiever en innovatiever kunnen maken.  De belangrijkste boodschap is dat je  als ondernemer je horizon moet verbreden. En dan niet alleen te kijken naar wat er binnen je eigen branche gebeurt, maar juist door verder uit te zoomen en bredere perspectieven te verkennen. 

Een mooie en inspirerende start met de deelnemers van de Alfa Business Academy!   

De Alfa Business Academy
Wil jij meer uit jezelf, je personeel en je bedrijf halen? Waardevolle kennis opdoen, delen en toepassen?  Even weg uit de waan van de dag en weer écht focus krijgen? Dan is de Alfa Business Academy misschien iets voor jou. In acht masterclasses nemen acht inspirerende docenten je mee op reis langs acht belangrijke pijlers van een bedrijf. De Alfa Business Academy organiseren wij in samenwerking met de Coöperatie Fabriek. 

Dit jaar is de Alfa Business Academy al gestart. Wil je meer weten over de Alfa Business Academy en erbij zijn bij de volgende editie? Lees dan verder via onderstaande button.

Meer over de Alfa Business Academy

Jelena Bajic

Jelena Bajic

Secretaresse | PR & Marketing

088 2531998 | jbajic@alfa.nl


Meer over Jelena