Banner

Alfa Agro Academie 2020

4 november 2019 | Door:  Jelena Bajic

De Alfa Agro Academie is een actieve training voor jonge ondernemers. In deze training doe je kennis op over inhoudelijke zaken waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Niet alleen jouw kennis maar ook jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Het doel is om met dit alles in een vroeg stadium jouw ondernemerstalent te prikkelen voor een goed ondernemerschap.

Praktische theorie

Als ondernemer van de toekomst zal je op veel terreinen de ballen hoog moeten houden. Vooral in de agrarische sector is het van belang goed de weg te weten in steeds weer veranderende wet- en regelgeving. Een jonge (potentiële) bedrijfsopvolger heeft een goede visie nodig op de strategie van het bedrijf. Daarnaast kan kennis op fiscaal gebied je flink voordeel opleveren.

Dit alles wordt je aangeboden in de Alfa Agro Academie. De training bestaat uit 9 avonden met onder andere de volgende onderwerpen:

• Hoe lees ik mijn jaarrekening
• Fiscale speelregels
• Strategie en visie
• Samenwerken
• Bedrijfsovername

De avonden worden verzorgd door de bedrijfskundigen, fiscalisten en juristen van Alfa Gorinchem en Raamsdonksveer. Per onderwerp kan je rekenen op veel praktische voorbeelden en informatie.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor jonge (potentiële) bedrijfsopvolgers uit alle sectoren binnen de agro. Om voldoende diepgang te garanderen en ruimte voor casussen en vragen te creëren, zal de groep bestaan uit maximaal 15 deelnemers.

Nieuwsgierig geworden?

Meld je vrijblijvend aan voor de voorlichtingsavond op maandag 18 november aanstaande via onze website. Op deze avond geven wij een toelichting over deze cursus. Heb je nu al vragen, neem dan gerust contact op met John Daalhuizen via 088 2531959 of jdaalhuizen@alfa.nl.

Inloop: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Locatie

Alfa Accountants en Adviseurs
Stephensonweg 1
4207 HA Gorinchem