Hoi,  ik ben Jeroen Scheffer en werk bij Alfa Accountants en Adviseurs in Hoogeveen en Emmen. Dat doe ik sinds ongeveer 1 jaar. Daarvoor heb ik 5,5 jaar gewerkt op de vestiging in Aalsmeer. Omwille van de toekomst van onze kinderen hebben wij als gezin de overstap gemaakt naar het oosten van het land. Binnen Alfa was het geen probleem om overplaatsing aan te vragen. Dat komt omdat Alfa een mensgerichte organisatie is die het welzijn van haar werknemers hoog probeert te houden. De medewerkers bij Alfa zijn zeer betrokken bij de organisatie als mede aandeelhouder. Dat maakt Alfa zo uniek. Dat is ook op de werkvloer te merken door het ontbreken van een partnerstructuur. De sfeer die er daardoor ontstaat is zeer laagdrempelig en is bijna familiair te noemen.

Ik ben werkzaam als accountant in het MKB. Binnen het MKB heb ik inmiddels bijna 20 jaar ervaring opgedaan en heb ik me gespecialiseerd in de transport en de automotiv branche. De transportbrache is behoorlijk groot maar de marges zijn dun. Ik help je graag mee te kijken waar er nog ruimte is om de marge te verbeteren. Daarnaast ben ik ook zeer breed inzetbaar binnen het mkb. Ik zie mezelf als een echte adviseur en begeleid mijn klanten graag met alles wat ze op de midden-lange termijn als doel hebben gesteld of hoe ze die doelen kunnen bereiken. Hierbij heb ik de focus op een periode van 1 tot 3 jaar. Maar dat kan ik niet alleen en daarom werk ik graag met een team rondom de klant waarbij een ieder in zijn kracht kan worden ingezet. Ik ontzorg samen met mijn tean onze klant zodat hij of zij kan doen wat hij/zij het liefst doet, ondernemen. Waar kan ik jou mee helpen?


Recente artikelen van Jeroen

Afval ontwateren, de specialiteit van het huis bij Avermann

Afval ontwateren, de specialiteit van het huis bij Avermann

29 april 2024

Avermann Nederland is actief in de recycling branche. Er worden persen geproduceerd om afvalstromen te ontwateren.

Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel (SSEB) met ingang van 9 mei 2023 beschikbaar

Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel (SSEB) met ingang van 9 mei 2023 beschikbaar

4 mei 2023

Ben jij als ondernemer gerelateerd aan de bouwsector en ben je op zoek naar mogelijkheden om te verduurzamen of innoveren? Mogelijk kom je in aanmerking voor de SSEB subsidie.

Maak kennis met Jeroen Scheffer

Maak kennis met Jeroen Scheffer

9 september 2021

Nadat Jeroen zijn accountantsstudie met succes heeft afgerond, is hij in 2016 zijn Alfa-carrière begonnen in Aalsmeer en nu is hij werkzaam bij Alfa in Hoogeveen/Emmen.