Banner

Maak kennis met Jeroen Scheffer

9 september 2021 | Door:  Jeroen Scheffer

Hoe het allemaal begon

Nadat Jeroen zijn accountantsstudie met succes heeft afgerond, is hij in 2016 zijn Alfa-carrière begonnen als klantbeheerder in Aalsmeer. Daarvoor heeft hij elders werkervaring opgedaan en dit maakt dat hij nu al ruim 24 jaar ervaring heeft in de accountancy.

Van Aalsmeer naar Hoogeveen/Emmen

Wellicht wordt de vraag regelmatig gesteld. Waarom heb je de overstap gemaakt van cluster Aalsmeer naar cluster Hoogeveen/Emmen? “Eigenlijk hebben we de keuze gemaakt om te verhuizen vanwege de zoektocht naar passend onderwijs voor onze kinderen. Dit is een keuze die natuurlijk niet wordt gemaakt over één nacht ijs. Het is heel fijn dat Alfa Accountants en Adviseurs mij de mogelijkheid heeft gegeven om mijn werkzaamheden binnen de organisatie voort te zetten.”

Ruim 24 jaar ervaring in het MKB

Van kapper tot grotere internationale ondernemingen. Het is Jeroen niet vreemd. Dit maakt hem breed inzetbaar binnen de dienstverlening in het MKB. Daarnaast mag Jeroen zich specialist noemen in de transport en automotive sector.

Sparringpartner

“Graag ben ik sparringpartner voor ondernemers. Ik laat ze nadenken over de toekomst van hun bedrijf. Waar sta je nu? Waar wil je de komende 3- tot 5 jaar mee bezig zijn?” In gesprekken met ondernemers komen ook vaak wensen m.b.t. de toekomst op het gebied van duurzaamheid aan bod.

Vrije tijd

“Of ik ook een hobby heb?”, lacht Jeroen. “Eigenlijk gaat al mijn vrije tijd momenteel naar mijn gezin en onze woning, die momenteel in aanbouw is. Wanneer ik ergens nog een momentje vind, maak ik graag een wandeling in het bos of spring ik op mijn fiets. Ook tussen de middag sluit ik graag aan bij mijn collega’s voor een wandeling tijdens de lunch.”

“Ben jij MKB-ondernemer in regio Hoogeveen/Emmen en op zoek naar een sparringpartner? Neem dan contact met me op. Ik ga naast jou als ondernemer staan en kijk graag met je mee, zodat we samen de gewenste doelstellingen kunnen bereiken.”

Jeroen Scheffer

Jeroen Scheffer

Klantbeheerder

088 2531146 | jscheffer@alfa.nl


Meer over Jeroen