Banner

Maak kennis met Gerben Noordhuis

13 mei 2024 | Door:  Mischa van Tiel

Gerben is werkzaam als assistent accountant binnen ons agrarisch team. Hij verwerkt financiële administraties, biedt ondersteuning bij financiële vraagstukken en stelt nauwkeurig jaarrekeningen en fiscale aangiften op.

Bij Gerben staat kwaliteit voorop. “Ik streef ernaar om mijn kennis en vaardigheden continu te verbeteren, zodat ik ondernemers kan ontzorgen, zodat zij zich kunnen richten op hun bedrijf.”

Waarom de agrarische sector?

“Van jongs af aan heb ik al veel affiniteit met de agrarische sector. Mijn ouders komen van een agrarisch bedrijf, waardoor ik vanaf het moment dat ik kon lopen zeer regelmatig bij mijn opa op het melkveebedrijf tussen de koeien te vinden was. Nadat dit melkveebedrijf is gestopt, werkte ik nog vaak in de weekenden op een melkveebedrijf. De keuze voor een opleiding Agrarische Bedrijfskunde was hierdoor snel gemaakt.”

Waarom Alfa?

“Het werken bij Alfa past goed bij mij, omdat het een laagdrempelige organisatie is, waarbij je ook als assistent nauw betrokken bent bij de klanten. Er zijn voldoende mogelijkheden om je door te ontwikkelen en daarin word je ook gestimuleerd. Zelf hecht ik veel waarde aan het verbeteren van processen waardoor we zo efficiënt mogelijk kunnen werken, een continu proces waar Alfa ook voortdurend mee bezig is. Dit zorgt ervoor dat Alfa naast de ondernemer staat en dat we samen met de klant vooruit kunnen kijken naar de toekomst.”  

Wat maakt het werken bij Alfa leuk?

“De vrijheid om collega’s te benaderen bij vragen. Dit zorgt voor een open sfeer, waarbij je jezelf ook open opstelt. Er heerst een hecht teamgevoel, wat het werken op kantoor ook echt leuk maakt.” 

Vrije tijd

Buiten kantooruren vind je Gerben op het voetbalveld, waar hij zijn passie voor de sport deelt als fervent speler bij BSVV. Voetbal is voor hem meer dan een hobby; het is een manier om te ontspannen, in vorm te blijven en sociale contacten te onderhouden met zijn vrienden.

Mischa  van  Tiel

Mischa van Tiel

Directiesecretaresse

088 2532216 | mvantiel@alfa.nl


Meer over Mischa