Banner

Maak kennis met collega Kate van Dijkman

4 januari 2024 | Door:  Mischa van Tiel

Kate wilde altijd kleuterjuf worden, totdat ze daadwerkelijk tijdens haar stage voor de klas stond. Ze ontdekte dat het vak helemaal niet bij haar paste.

En toen?

“Ik heb besloten me te laten omscholen. Sinds september ben ik werkzaam bij Alfa en tegelijkertijd gestart met mijn opleiding tot accountant bij Markus Verbeek Praeheb. Het werken bij Alfa bevalt me zeer goed. De collega’s zijn vriendelijk en staan allemaal voor je klaar om je te helpen. De laagdrempeligheid en informele sfeer hebben bijgedragen in mijn keuze voor Alfa.”

Hoe bevalt de combinatie tussen werk en studie?

“Momenteel is het goed te combineren. Het eerste jaar is rustig opgebouwd, waardoor ik voldoende vrije tijd overhoud om te klussen in onze nieuwe woning. Het is fijn dat ik de theorie direct kan toepassen in de praktijk. Ik kan wel zeggen dat ik mijn passie heb gevonden. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk.”

Vrije tijd

“In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met van alles en nog wat. Rommelen in de tuin of iets bouwen van hout. Wanneer het lekker weer is stap ik op mijn motor en ga ik een stukje rijden."

Mischa  van  Tiel

Mischa van Tiel

Directiesecretaresse

088 2532216 | mvantiel@alfa.nl


Meer over Mischa