Susanne  Snijders

Susanne Snijders

Directiesecretaresse

Leuk dat je mijn profiel bekijkt! Sinds februari 2020 ben ik werkzaam als directiesecretaresse bij Alfa, voor de vestigingen Ede en Arnhem. Dit doe ik met veel plezier!

Als directiesecretaresse heb ik een veelzijdige baan. Ik ondersteun waar nodig de directie en ik ben verantwoordelijk voor HRM, Lokaal recruitment, Portfoliomanagement en Social Media. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op ons secretariaat.  

In mijn werk vind ik betrokkenheid, ontzorgen, integriteit en een proactieve houding belangrijk. Daarbij ben ik graag een sparringpartner voor directie en collega’s en zorg graag voor de verbindende factor.  

Werken bij Alfa is groeien, jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen. Dit doen we met een leuk team, waar we naast hard werken ook veel plezier met én oog voor elkaar hebben.    

In mijn vrije tijd sport ik 2 keer per week en daarnaast geniet ik onder andere van wijntjes en etentjes met vriendinnen/familie. Verder kijk ik graag Formule 1. En ja.. ook Max-fan. Ik heb veel bewondering voor zijn enorme toewijding en gedrevenheid. Max wil het onderste uit de kan halen en gaat altijd op zoek naar de beste tactiek. Ook ik leg de lat hoog, haal graag het beste uit mezelf en ben altijd op zoek naar nieuwe uitdaging.  

Ben jij op zoek naar een leuke functie in de accountancy? Of wil je meer weten over ‘Groeien bij Alfa‘ en ben je benieuwd naar jouw toekomstmogelijkheden binnen Alfa Ede en Arnhem? Neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag meer! 


Recente artikelen van Susanne

Mooie matches tijdens Beursvloer Ede

Mooie matches tijdens Beursvloer Ede

19 juli 2022

Alfa Bennekom heeft zich ook tijdens de 4e editie van Beursvloer Ede op 9 juni jl. ingezet als sponsor en deelnemer.