Banner

Mooie matches tijdens Beursvloer Ede

19 juli 2022 | Door:  Susanne Hendriksen

Alfa Bennekom heeft zich ook tijdens de 4e editie van Beursvloer Ede op
9 juni jl. ingezet als sponsor en deelnemer. Tijdens deze beurs worden door middel van speeddates tussen maatschappelijke organisaties en mensen uit het bedrijfsleven op de matchvloer afgetast of vrager en aanbieder iets voor elkaar kunnen betekenen. Zo ontstaat er een match!

Erwin Beldman en Rebecca van Keulen hebben tijdens de Beursvloer Ede de waarde van alle gemaakte matches berekend. Daarnaast hebben Eline van ’t Wout-Frentz en Mariëlle van den Berg-Marck kennis gemaakt met verschillende maatschappelijke organisaties en mooie matches gevormd met Inloopcentrum Meet-Inn, Muziekvereniging Musicamare en Toneelvereniging Mare.

De Beursvloer is een prachtig initiatief om bruggen te slaan tussen ondernemers en maatschappelijke organisaties in onze regio. Met 51 gemaakte matches en een totale waarde van maar liefst 120.925 euro was de Beursvloer Ede 2022 weer een groot succes! 

Meer informatie over de Beursvloer? Neem dan contact op met Angelique Ottens via
e-mail angelique@beursvloerede.nl

Alfa Bennekom is vanaf 21 november 2022 gevestigd aan de Keesomstraat 11 in Ede. Lees hier meer over: https://www.alfa.nl/bennekom/actueel/alfa-accountants-bennekom-verhuist-naar-ede

Susanne  Hendriksen

Susanne Hendriksen

Directiesecretaresse

088 2531684 | shendriksen@alfa.nl


Meer over Susanne