Marian Eizinga - Hanemaaijer

Marian Eizinga - Hanemaaijer

Financieel planner

Wat leuk dat je mijn profiel bekijkt! Vanaf januari 2023 werk ik als financieel planner bij het fiscaal/juridische team van Alfa Accountants en Adviseurs Ede-Arnhem. Als financieel planner help ik onze klanten om hun huidige en toekomstige financiële situatie in kaart te brengen. Hierbij geef ik adviezen op het gebied van vermogensbeheer, pensioen en belasting. Ook komt de persoonlijke situatie aan de orde en geef ik advies m.b.t. testament en huwelijkse voorwaarden. Ik werk hierbij nauw samen met de fiscalisten, juristen en de klantenbeheerders. Hierbij speel ik een verbindende rol. Met een financiële planning en de bijbehorende adviezen krijgt de klant inzicht en overzicht, waardoor er rust ontstaat.

Ik ben afkomstig uit de accountancy en heb jarenlang als klantenbeheerder gewerkt. In 2021/2022 heb ik de opleiding voor CFP (Certified Financial Planner) gevolgd welke ik succesvol heb afgerond. Met dit behaalde diploma heb ik mij vervolgens laten registreren als (CFP®). Ook ben ik aangesloten bij de vakgroep FFP (Federatie Financieel Planners).

Naast de financiële planning heb ik nog een aantal andere passies: muziek en geschiedenis. Ik speel alt saxofoon in Triple B Big Band Bennekom en klarinet bij Het Edes Orkest. Bij beide muziekgroepen zit ik ook in het bestuur als penningmeester. Verder lees ik graag over de geschiedenis en heb ik meerdere stambomen uitgeplozen. Zowel bij de familie Eizinga als Hanemaaijer heb ik interessante historische feiten ontdekt!

Ik woon in Bennekom samen met mijn man en dochter. Naar kantoor en naar klanten ga ik het liefst met de fiets. Verder maak ik graag een wandeling en dit jaar ga ik echt aan de slag met mijn moestuin!


Recente artikelen van Marian

'Ik wil geen Hazes-rel'

'Ik wil geen Hazes-rel'

24 maart 2023

Marian Eizinga neemt ons mee in een klantgesprek over het regelen van het testament. Waar kun je in de praktijk tegenaan lopen? Wat kunnen we leren van de Hazes-rel?

Nieuw: financieel planner Alfa Ede - Arnhem

Nieuw: financieel planner Alfa Ede - Arnhem

14 februari 2023

Vanaf 1 januari werkt Marian Eizinga als financieel planner bij Alfa Accountants en Adviseurs Ede-Arnhem. Lees in dit artikel waarom zij zichzelf herkent in Eise Eisinga.