Marian Eizinga - Hanemaaijer

Marian Eizinga - Hanemaaijer

Financieel planner

Wat leuk dat je mijn profiel bekijkt! Vanaf januari 2023 werk ik als financieel planner bij het fiscaal/juridische team van Alfa Accountants en Adviseurs Ede-Arnhem. Als financieel planner help ik onze klanten om hun huidige en toekomstige financiële situatie in kaart te brengen. Hierbij geef ik adviezen op het gebied van vermogensbeheer, pensioen en belasting. Ook komt de persoonlijke situatie aan de orde en geef ik advies m.b.t. testament en huwelijkse voorwaarden. Ik werk hierbij nauw samen met de fiscalisten, juristen en de klantenbeheerders. Hierbij speel ik een verbindende rol. Met een financiële planning en de bijbehorende adviezen krijgt de klant inzicht en overzicht, waardoor er rust ontstaat.

Ik ben afkomstig uit de accountancy en heb jarenlang als klantenbeheerder gewerkt. In 2021/2022 heb ik de opleiding voor CFP (Certified Financial Planner) gevolgd welke ik succesvol heb afgerond. Met dit behaalde diploma heb ik mij vervolgens laten registreren als (CFP®). Ook ben ik aangesloten bij de vakgroep FFP (Federatie Financieel Planners).

Naast de financiële planning heb ik nog een aantal andere passies: muziek en geschiedenis. Ik speel alt saxofoon in Triple B Big Band Bennekom en klarinet bij Het Edes Orkest. Bij beide muziekgroepen zit ik ook in het bestuur als penningmeester. Verder lees ik graag over de geschiedenis en heb ik meerdere stambomen uitgeplozen. Zowel bij de familie Eizinga als Hanemaaijer heb ik interessante historische feiten ontdekt!

Ik woon in Bennekom samen met mijn man en dochter. Naar kantoor en naar klanten ga ik het liefst met de fiets. Verder maak ik graag een wandeling en dit jaar ga ik echt aan de slag met mijn moestuin!


Recente artikelen van Marian

Wat moet ik doen voor een goed pensioen?

Wat moet ik doen voor een goed pensioen?

11 oktober 2023

Zzp-ers bouwen geen pensioen op naast hun AOW, dat moeten zij zelf regelen. Wat zijn hiervoor de mogelijkheden? En hoe beinvloed de nieuwe Wet toekomst pensioen je belissingen?

Bijeenkomst: De nieuwe wet pensioen: wat moet ik daarmee doen?

Bijeenkomst: De nieuwe wet pensioen: wat moet ik daarmee doen?

2 oktober 2023

SAA Verzekeringen Midden-Nederland & Alfa Accountants en Adviseurs geven op 9 november 2023 tijdens een bijeenkomst een heldere uitleg over de nieuwe pensioenwet. Meld je aan.

Oei ik groei! - Persoonlijke financiële planning

Oei ik groei! - Persoonlijke financiële planning

12 juli 2023

Wat wil je bereiken, waar droom je van? Met onze financiële planners kijken wij waar je naar toe wilt groeien en hoe financiële groei je kan helpen om je doelen te bereiken.

'Ik wil geen Hazes-rel'

'Ik wil geen Hazes-rel'

24 maart 2023

Marian Eizinga neemt ons mee in een klantgesprek over het regelen van het testament. Waar kun je in de praktijk tegenaan lopen? Wat kunnen we leren van de Hazes-rel?

Nieuw: financieel planner Alfa Ede - Arnhem

Nieuw: financieel planner Alfa Ede - Arnhem

14 februari 2023

Vanaf 1 januari werkt Marian Eizinga als financieel planner bij Alfa Accountants en Adviseurs Ede-Arnhem. Lees in dit artikel waarom zij zichzelf herkent in Eise Eisinga.