Met jou als ondernemer werken aan een goede relatie en duurzaam resultaat, daar word ik blij van. Door uit te dagen, helderheid te verschaffen en aan te moedigen.

Als adviseur en specialist op het gebied van bedrijfsovernames sta ik graag naast jou als ondernemer bij onder andere:
- het verkoopklaar maken van jouw onderneming;
- verkoop van jouw onderneming;
- het strategisch laten groeien van jouw onderneming door overnames (buy-and-build);
- herstructureringen en reorganisaties.

Ik leg snel contact en krijg energie van het opbouwen van een vertrouwensband. Door het geven van duidelijke uitleg en actieve begeleiding in tak van sport waar je niet vaak mee te maken hebt, probeer ik rust te brengen en een gedegen basis te creëren om jou de juiste beslissingen te laten nemen bij de uitdagingen waar je voor staat.

Ondanks mijn nog relatief lage leeftijd heb ik door mijn achtergrond als accountant de nodige bagage opgedaan bij diverse groeistadia van ondernemingen actief in vele branches en sectoren. Samen met mijn verdere specialisatie binnen Corporate Finance ben ik in staat om het speelveld van een bedrijfsovername te overzien, kansen en bedreigingen waar te nemen, daar op in te spelen en te vertalen naar jouw belangen.

Dat doe ik niet alleen, maar samen met het getalenteerde en deskundige team van Alfa consultants in Aalsmeer en Nijkerk. Ieder vraagstuk is voor ons weer een kans. Samen met mijn collega's kunnen we je assisteren bij alle facetten van een bedrijfsovername. Het geeft mij ontzettend veel energie om in zo'n mooi speelveld te mogen opereren!

Blij word ik van het direct betrokken zijn bij jouw onderneming en jouw beslissingen. Anderen omschrijven mij als naar buiten gericht, optimistisch en to the point. Ik sta voor het bereiken van mijn doelen en ben niet bang om anderen uit te dagen om dit ook te doen.

Verder kennis maken en samen doelen stellen? Neem dan contact met mij op.


Recente artikelen van Stephan

Zonnige vooruitzichten in de overnamemarkt voor mkb-ondernemingen

Zonnige vooruitzichten in de overnamemarkt voor mkb-ondernemingen

26 maart 2024

We lichten de belangrijkste ontwikkelingen toe en geven antwoord op de vraag of dit het juiste moment is om jouw bedrijf verkoopklaar te maken.

Sectormonitor Automotive Transport en Logistiek

Sectormonitor Automotive Transport en Logistiek

7 september 2023

Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector Automotive, Transport & Logistiek? Daar kan deze Brookz Sectormonitor jou bij helpen.

Verduurzaming stuwt aantal bedrijfsovernames in de installatiebranche

Verduurzaming stuwt aantal bedrijfsovernames in de installatiebranche

12 april 2023

De bewustwording van Nederland op het gebied van duurzaamheid, in combinatie met de door de overheid genomen maatregelen rondom de energietransitie zorgen voor de toename.

Alfa verwacht voor 2023 een voortzetting van de consolidatie in de transport- en logistieke sector

Alfa verwacht voor 2023 een voortzetting van de consolidatie in de transport- en logistieke sector

31 maart 2023

De afgelopen twee jaar waren drukke jaren wat betreft aan- en verkoop van bedrijven in de transport- en logistieksector. Ondanks de onzekerheid verwachten wij meer consolidatie.

Bies Group en VOF bij overname MMI bijgestaan door Alfa

Bies Group en VOF bij overname MMI bijgestaan door Alfa

8 april 2022

Bies Group heeft begin april 2022 metaalbewerkingsbedrijf Machine-Metaal-Industrie (MMI) uit Venray overgenomen. Alfa verzorgde onder meer het boekenonderzoek.