Sinds 2009 werk ik bij Alfa. Inmiddels ben ik van junior assistent opgeklommen naar de rol van ervaren klantbeheerder. In de loop van de jaren heb ik een gevarieerd klantenbestand opgebouwd: van installatie- en bouwbedrijven, handelsbedrijven, kwekerijen, startups in de innovatieve sector tot vertaalbureaus. Juist deze verscheidenheid in klanten maakt het werken voor Alfa zo leuk. Niet alleen het invullen van de standaard cijfers, maar verder meedenken met de klant over zijn toekomstplannen in bijvoorbeeld fiscale en juridische optimalisatie, proces- en rendementverbetering en automatisering. Ik ben ook aanspreekpunt voor internationale klanten.

Wat maakt werken bij Alfa verder leuk? De down-to-earth houding. Veel collega's, waaronder ik zelf, komen uit ondernemersgezinnen waardoor je je dus goed kunt inleven in de klant: geen 9-tot-5 mentaliteit, maar ook daarbuiten bereikbaar zijn. Je bent immers de vertrouwenspersoon naast de ondernemer.

Wat voor persoon ben ik? Besluitvaardig en daadkrachtig. Ik hou van uitdagingen en directe communicatie.


Recente artikelen van Stephan

“Vloeiend vertalen verlangt een creatief brein”

“Vloeiend vertalen verlangt een creatief brein”

2 december 2020

“Goed kunnen vertalen is echt een talent; het is spelen met taal en vergt veel creativiteit.” Woorden van Isabella van Rooij, directeur van AVB Vertalingen. Lees het interview.

Je bedrijfsstrategie: wat is jouw stip aan de horizon?

Je bedrijfsstrategie: wat is jouw stip aan de horizon?

22 augustus 2019

Hoe bepaal je waar je nu staat als bedrijf en waar je naartoe wilt? Praktische vragen die je jezelf kunt stellen.

Hoe maak ik mijn ondernemersdroom waar?

Hoe maak ik mijn ondernemersdroom waar?

8 januari 2019

De laatste jaren beginnen vele tienduizenden starters een eigen bedrijf. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat het gros van de managers in het mkb droomt van een eigen bedrijf. De toenemende belangstelling voor het ondernemerschap valt samen met een demografische trend. Ondernemers uit de babyboomgeneratie gaan in rap tempo met pensioen, zetten bedrijven te koop en laten kansen liggen waar (jonge) ondernemers op inspringen. Kortom, volop mogelijkheden om de ondernemersdroom te verwezenlijken of, zoals we ook veel zien, de kans om eindelijk een concurrerende onderneming over te nemen. Maar hoe vind je nu het juiste bedrijf om die droom waar te maken?

Staat jouw volgende vestiging in het buitenland?

Staat jouw volgende vestiging in het buitenland?

14 september 2018

Wanneer je bedrijf groeit, overweeg je misschien ook wel om een buitenlandse vestiging te openen of om een bedrijf over te nemen in het buitenland. Maar hoe ga je daarbij te werk, aan welke regels ben je dan gebonden, wat komt er allemaal bij kijken?