Met jou als ondernemer werken aan een optimaal en duurzaam resultaat, daar word ik blij van. Door uit te dagen, helderheid te verschaffen en aan te moedigen.

Als adviseur en specialist op het gebied van bedrijfsfusies en -overnames sta ik graag naast jou als ondernemer. Ik leg snel contact en krijg energie van het opbouwen van een vertrouwensband. Door het geven van duidelijke uitleg en actieve begeleiding in tak van sport waar je niet vaak mee te maken hebt, probeer ik rust te brengen en een gedegen basis creëren om jou de juiste beslissingen te laten nemen bij de uitdagingen waar je voor staat.

Dat doe ik niet alleen, maar samen met het getalenteerde en deskundige team van Alfa Consultants in Aalsmeer en Nijkerk. Ieder vraagstuk is voor ons weer een kans. Samen met mijn collega's kunnen we je assisteren bij alle facetten van een bedrijfsovername, zoals waardebepalingen, financieringen, subsidies en juridisch/fiscaal advies. Het geeft mij ontzettend veel energie om in zo'n mooi speelveld te mogen opereren!

Blij word ik van het direct betrokken zijn bij jouw onderneming en jouw beslissingen. Anderen omschrijven mij als naar buiten gericht, optimistisch en to the point. Ik sta voor het bereiken van mijn doelen en ben niet bang om anderen uit te dagen om dit ook te doen.


Recente artikelen van Stephan

Zoeken naar een overnamekandidaat, waar vind ik een geschikte (ver)koper voor mijn onderneming?

Zoeken naar een overnamekandidaat, waar vind ik een geschikte (ver)koper voor mijn onderneming?

9 maart 2021

Hoe vind je dan de juiste partij in de markt die voldoet aan jouw wensen en verder met jou in zee wil? We nemen je mee in de belangrijkste stappen van de de zoektocht.

Terugkijken: webinar ‘Stoppen en doorgaan?’: zo bereid je je voor op een bedrijfsoverdracht

Terugkijken: webinar ‘Stoppen en doorgaan?’: zo bereid je je voor op een bedrijfsoverdracht

2 februari 2021

In januari heeft overnameadviseur Stephan de Groot van Alfa Consultants in het BOVAG-webinar ‘Stoppen en doorgaan?’ de belangrijkste onderdelen van bedrijfsoverdracht toegelicht.

“Vloeiend vertalen verlangt een creatief brein”

“Vloeiend vertalen verlangt een creatief brein”

2 december 2020

“Goed kunnen vertalen is echt een talent; het is spelen met taal en vergt veel creativiteit.” Woorden van Isabella van Rooij, directeur van AVB Vertalingen. Lees het interview.

Je bedrijfsstrategie: wat is jouw stip aan de horizon?

Je bedrijfsstrategie: wat is jouw stip aan de horizon?

22 augustus 2019

Hoe bepaal je waar je nu staat als bedrijf en waar je naartoe wilt? Praktische vragen die je jezelf kunt stellen.

Hoe maak ik mijn ondernemersdroom waar?

Hoe maak ik mijn ondernemersdroom waar?

8 januari 2019

De laatste jaren beginnen vele tienduizenden starters een eigen bedrijf. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat het gros van de managers in het mkb droomt van een eigen bedrijf. De toenemende belangstelling voor het ondernemerschap valt samen met een demografische trend. Ondernemers uit de babyboomgeneratie gaan in rap tempo met pensioen, zetten bedrijven te koop en laten kansen liggen waar (jonge) ondernemers op inspringen. Kortom, volop mogelijkheden om de ondernemersdroom te verwezenlijken of, zoals we ook veel zien, de kans om eindelijk een concurrerende onderneming over te nemen. Maar hoe vind je nu het juiste bedrijf om die droom waar te maken?