Banner

Accountant voor de fruitteeltsector

Voor fruittelers gelden steeds hogere eisen. Enerzijds door toegenomen wet- en regelgeving, anderzijds door veranderingen in de markt. Als ondernemer moet je op de hoogte blijven van allerlei ontwikkelingen, zodat je daarop kunt inspelen in je bedrijfsvoering. Daarbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund door een adviseur met kennis van jouw bedrijf. Als deskundige in de fruitteeltsector is Alfa specialist in jouw sector. We zijn er niet alleen maar voor je administratie maar ook voor je strategische planning en het ontwikkelen van een visie. Alfa kan je ontzorgen, zodat je bedrijf kan groeien en bloeien.

​Alfa is thuis in de fruitteelt

Jouw Alfa-adviseur kent de specifieke regelgeving in de fruitteeltsector en weet daar vakkundig op in te spelen. Zo is jouw Alfa-adviseur goed op de hoogte van de fruitoogst, de export en de kost- en marktprijs van dit moment. Wij houden je via diverse communicatiekanalen op de hoogte van relevante actualiteiten. 

Met Alfa profiteer je optimaal

Bij blijven op je vakgebied betekent vaak ook investeren én anticiperen. Ben je een jonge ondernemer die onlangs het agrarische bedrijf heeft overgenomen, of schaf je een bedrijfsmiddel aan dat energie- of milieubesparend werkt? Dit kan je subsidie opleveren. Alfa brengt alle mogelijkheden in kaart en vraagt jouw subsidie(s) aan. Samen met je accountant en fiscalist laten wij je optimaal profiteren van de diverse mogelijkheden die er zijn.

Deskundig advies

Bij Alfa staat een team van deskundige en ervaren adviseurs voor je klaar om je te begeleiden bij het proces van strategisch ondernemen. Met een positief en kritische insteek kan jouw adviseur jouw plannen doorgronden en analyseren. Ook kunnen zij je begeleiden in het uitvoeringstraject. Zo maak je niet alleen weloverwogen keuzes, maar weet je ook op welke wijze je jouw doelen kunt bereiken. Met een helder ondernemingsplan sta je sterk naar je eigen toekomst, maar ook in gesprekken met banken of andere kredietverschaffers.

Lees de laatste artikelen over de fruitteeltsector