Banner

Fruitteelt

Voor fruittelers gelden steeds hogere eisen. Enerzijds door toegenomen wet- en regelgeving, anderzijds door veranderingen in de markt. Als ondernemer moet u op de hoogte blijven van allerlei ontwikkelingen, zodat u daarop kunt inspelen in uw bedrijfsvoering. Daarbij is het belangrijk dat u wordt ondersteund door een adviseur met kennis van uw bedrijf. Als deskundige in de fruitteeltsector is Alfa specialist in uw sector. We zijn er niet alleen maar voor uw administratie maar ook voor uw strategische planning en het ontwikkelen van een visie. Alfa kan u ontzorgen, zodat uw bedrijf kan groeien en bloeien.

​Alfa is thuis in de fruitteelt

Uw Alfa-adviseur kent de specifieke regelgeving in de fruitteeltsector en weet daar vakkundig op in te spelen. Zo is uw Alfa-adviseur goed op de hoogte van de fruitoogst, de export en de kost- en marktprijs van dit moment. Wij houden u via diverse communicatiekanalen op de hoogte van relevante actualiteiten. 


Met Alfa profiteert u optimaal

Bij blijven op uw vakgebied betekent vaak ook investeren én anticiperen. Bent u een jonge ondernemer die onlangs het agrarische bedrijf heeft overgenomen, of schaft u een bedrijfsmiddel aan dat energie- of milieubesparend werkt? Dit kan u subsidie opleveren. Alfa brengt alle mogelijkheden in kaart en vraagt uw subsidie(s) aan. Samen met uw accountant en fiscalist laten wij u optimaal profiteren van de diverse mogelijkheden die er zijn.

Deskundig advies

Bij Alfa staat een team van deskundige en ervaren adviseurs voor u klaar om u te begeleiden bij het proces van strategisch ondernemen. Met een positief en kritische insteek kan uw adviseur uw plannen doorgronden en analyseren. Ook kunnen zij u begeleiden in het uitvoeringstraject. Zo maakt u niet alleen weloverwogen keuzes, maar weet u ook op welke wijze u uw doelen kunt bereiken. Met een helder ondernemingsplan staat u sterk naar uw eigen toekomst, maar ook in gesprekken met banken of andere kredietverschaffers.