Kimberley van der Vegt

Kimberley van der Vegt

Secretaresse

In februari 2019 ben ik begonnen als secretaresse bij Alfa Accountants en Adviseurs in Bleiswijk. Sindsdien ben ik in mijn functie als secretaresse doorgegroeid en kreeg ik een steeds breder takenpakket.

Zo ondersteun ik als afdelingssecretaresse het agro- en agrobedrijfskundigteam. De werkzaamheden lopen uiteen van het notuleren van teamvergaderingen tot het organiseren van agrarische bijeenkomsten voor klanten en relaties.

“Als secretaresse bij Alfa Accountants en Adviseurs is geen dag hetzelfde.“

Naast mijn functie als afdelingssecretaresse verzorg ik samen met de andere secretaresses de verzending van de jaarrekeningen, de (particulieren) inkomstenbelasting aangiften en de overige receptiewerkzaamheden.

Tevens ben ik gecertificeerd SBB-praktijkopleider en eerste aanspreekpunt intern voor stagiairs in het secretaressevak. Met veel enthousiasme help ik graag studenten om door te groeien. Ben jij op zoek naar een leerzame stageplek waar we je helpen om door te groeien? Ik maak graag kennis met jou!

Geen stageplek nodig, maar wel opzoek naar een fijne en toffe werkplek? Benieuwd naar wat jij Alfa kan bieden, maar ook wat Alfa jou te bieden heeft? Klik dan hier en wie weet zie ik je snel bij ons op kantoor!