Als tweedejaars deeltijd bedrijfseconomie student heb ik gekozen voor Alfa Accountants en Adviseurs. Dit omdat het een leuke warme club is, waar ik een hoop ervaring op kan doen, om later ook meer advieswerk te kunnen verrichten. Het mooie is dat ik nu met een 360 graden view diverse ondernemingen voorbij zie komen en hier veel van leer.

Voor mijn start aan bedrijfseconomie heb ik mijn vwo afgerond, een tussenjaar gedaan en uiteindelijk bij Alfa terecht gekomen. In het verleden heb ik gewerkt bij diverse kwekers en accessoires voor alles rondom fietsen verkocht.

Binnen Alfa Accountants en Adviseurs ben ik werkzaam op de Agrarische afdeling. Mijn werkzaamheden bestaan uit het bijwerken van diverse administraties, opstellen van BTW, VPB- en IB-aangiftes en het samenstellen van jaarrekeningen.

Bij Alfa Accountants en Adviseurs heerst een informele en leuke sfeer. Er wordt gewerkt in teams, waardoor de samenwerking tussen collega’s wordt bevorderd. Vanaf het eerste moment dat ik bij Alfa binnenliep heb ik me direct thuis gevoeld. Kom je ergens niet uit, dan helpen we elkaar en zorgen we ervoor dat we er een succes van maken. Ieder heeft zijn eigen specialiteit, dat maakt het tot een mooie samenwerking. Op termijn zie ik mezelf doorgroeien naar de advies-kant. Ik houd van persoonlijk contact, meedenken en het zien van groei en resultaat.

Ik omschrijf mezelf als energiek, enthousiast, hands-on mentaliteit en iemand die mee wil denken vanuit de klant.
Verder ben ik sportief, muzikaal en graag onder de mensen.