Banner

Kennissessie Exact Online

1 juni 2022 | Door:  Rutger van den Noort

Voor jou en je onderneming biedt digitalisering enorme kansen en mogelijkheden. Zeker als het gaat om de inrichting van de administratieve organisatie. Op woensdag 1 en 8 juni 2022 om 19.30 uur organiseren wij een kennissessie omtrent Exact Online waarin je jouw ervaringen, tips en tricks kan uitwisselen met jouw collega-ondernemers.

Je werkt al enige tijd met Exact Online. Welke toepassingsmogelijkheden biedt dit pakket voor jou? Ben je nog op zoek naar praktische tips? Hoe kun je ervoor zorgen dat het pakket voor jou werkt in plaats van andersom? Onder het motto ‘optimaal gebruik van je administratiepakket’ laten we je graag de mogelijkheden zien en is er de mogelijkheid om met jouw collega-ondernemers ervaringen, tips en tricks uit te wisselen.

Ter voorbereiding op de avond vragen we je of je in dit formulier input wilt geven wat jij graag terugziet tijdens deze avond. Dit duurt ca. 2 minuten. Zo sluit de avond aan op jouw wensen en kennisniveau. Ook is het belangrijk dat je jouw laptop meeneemt voor de avond. De boekhouding bevat privacygevoelige informatie die wij uiteraard niet kunnen delen. Wij bereiden alvast wat tips voor vanuit de demo-omgeving maar het is voor jou praktisch als je dit gelijk in de praktijk kan toepassen.

Kortom een avond vol met praktische handreikingen en tips. Zorg dat je erbij bent!

Datum en locatie

Woensdag 1 juni 2022
Kantoor Alfa accountants & adviseurs
Hoekeindseweg 39
2665 KA Bleiswijk
088-2531850
bleiswijk@alfa.nl

Woensdag 8 juni 2022
Kantoor Alfa accountants & adviseurs
Witteweg 3
1431 GZ Aalsmeer
088-2531100
aalsmeer@alfa.nl

Ben je erbij?
Wil je jouw inzicht vergroten in de kansen en mogelijkheden van digitalisering voor jou en je bedrijf? Gun jij jezelf een leuke én leerzame avond met je collega-ondernemers? Zorg dat je erbij bent en kom naar deze bijeenkomst. In verband met de beschikbare ruimte willen we je vragen jezelf aan te melden via onderstaande knop. Aan de deelname van deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Weet je een geïnteresseerde collega? Ook die is van harte welkom.

Wij kijken uit naar je komst!

Rutger van den Noort

Rutger van den Noort

Financieel / IT adviseur

088 2532768 | rvdnoort@alfa.nl


Meer over Rutger