Workshop BAS melkvee Plus rapportage afgelast

6 maart 2020 | Door:  Eveliene van Aerde

De workshop wordt verplaatst

In verband met de negatieve ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus, willen wij geen enkel risico nemen en hebben wij besloten om de geplande workshop, uit voorzorg, te verplaatsen. 

Op een later tijdstip zullen wij deze bijeenkomst opnieuw organiseren.  Mocht je vragen hebben, neem dan gerust telefonisch contact op met je adviseur binnen Alfa.  


BAS melkvee Plus rapportage

Je ontvangt van ons de BAS Melkvee Plus rapportage. Een rapport met veel financiële en technische kengetallen. Maar hoe benut je de toegevoegde waarde als agrarisch ondernemer? Welke informatie kan jij nu precies uit de rapportage halen? Hoe stuur ik op mijn liquiditeiten en wanneer stel ik een begroting op? Hoe zit het met de financierbaarheid van mijn bedrijf?
 
Kom naar onze workshop en laat je informeren. De interactieve workshop wordt gegeven door Edwin Roelandse, Klaas-Jan Janse en Simone van der Linden.
Je bent van harte welkom.
 

Programma

In deze workshop gaan wij in op o.a. de technische kengetallen en financiële kengetallen. Hierbij zullen de processen op je bedrijf (melkproductie, ruwvoerteelt en jongvee opfok) waar je direct invloed op kan uitoefenen, besproken worden. Tijdens de lunch is er alle ruimte voor informeel contact met andere deelnemers en onze bedrijfskundige.
 
Workshop                 : 7 april 2020
Ontvangst                 : 11.00 uur
Verzorgde lunch    : 12.30 uur
Afsluiting                   : 14.00 uur
Locatie                        : Alfa Bleiswijk, Hoekeindseweg 39, 2665 KA.
 

 

Eveliene van Aerde

Eveliene van Aerde

Directiesecretaresse

088 2531855 | evanaerde@alfa.nl


Meer over Eveliene