Banner

GTC+ en Alfa Accountants en Adviseurs in Bleiswijk en Aalsmeer gaan regionaal samenwerken

4 mei 2023 | Door:  Joost Hoogendoorn

GTC+ en Alfa Accountants en Adviseurs in Bleiswijk en Aalsmeer gaan regionaal samenwerken. Door de samenwerking kunnen ondernemers in de tuinbouwsector niet alleen profiteren van onder anderen specifieke fiscale, bedrijfskundige en juridische kennis. Ook krijgen zij advies om efficiënt en kosteneffectief te werken via supply chain management oftewel het beheren van alle stappen in het proces van grondstoffen tot eindproduct en levering. Dit alles vanuit een duurzame visie, dus altijd toekomstgericht.

Eerder dit jaar is de samenwerkingsovereenkomst getekend en hebben GTC+ en Alfa lokaal hun krachten gebundeld. De focus van de samenwerking ligt op de onderwerpen duurzaamheid, ketenoptimalisatie, strategie en de interne organisatie.

“Er is heel veel aan de hand in de sector: van verduurzaming, energie-transitie, nieuwe vervoersmodaliteiten tot aan verplichte milieurapportages. Die complexe zaken helder uitleggen en daarbij de ondernemer helpen, dat kan nu nóg beter door de nieuwe samenwerking”, aldus Moniek van de Put, managing-partner bij GTC+.

Ook Joost Hogendoorn, teamleider van het bedrijfskundig team van Alfa in Bleiswijk en Aalsmeer onderstreept dit: “We zien dat onze klanten steeds meer te maken krijgen met regels, crisissen en snel opvolgende innovaties. Hoe blijf je dan scherp en hoe maak je dan de juiste keuzes? Daarvoor heb je een netwerk nodig van bedrijven, die je hierbij verder kunnen helpen. Door onze regionale samenwerking met GTC+ kunnen we dit proces nog meer begeleiden en ondersteunen voor onze klanten.”

De komende periode organiseren GTC+ en Alfa ondermeer gezamenlijke lokale bijeenkomsten voor klanten en relaties. Op www.alfa.nl/bleiswijk, www.alfa.nl/aalsmeer en www.gtc-plus.com vind je meer informatie. Ook wordt de informatie via social media gedeeld: https://www.linkedin.com/company/green-team-consultancy-/ , https://www.linkedin.com/company/alfa-accountants-en-adviseurs-bleiswijk/ en https://www.linkedin.com/company/alfa-accountants-en-adviseurs-aalsmeer/

Over GTC+

Met meer dan 150 jaar gezamenlijke ervaring, ondersteunt GTC+ bedrijven in de land- en tuinbouwsector om innovatiever, duurzamer en succesvoller te worden. We zetten onze expertise en wereldwijde netwerk in om bedrijven te vernieuwen op strategisch, tactisch en operationeel niveau en om ze groener en winstgevender te maken. Met de individuele talenten, expertise, ambities, leiderschap en ondernemerschap van onze 10 partners, ondersteunen we elkaar en dragen we bij tot de ontwikkeling van onze klanten. Onze expertise gebieden zijn vooral ‘Supply Chain’ en ‘Duurzaamheid’. Samen maken we de wereld elke dag een beetje groener.

Over Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa is een netwerk van lokaal betrokken kantoren met actief meedenkende specialisten die je herkent aan hun ondernemende instelling. Intrinsiek gedreven om een ondernemer én zijn onderneming in staat te stellen gas te geven én bij te sturen. Vanuit een duurzame visie dus altijd toekomstgericht en met oog wat echt telt. Met meer dan 30 kantoren en 1100 medewerkers is er altijd wel een kantoor in de buurt. Kortom: ‘Overal dichtbij’.

Voor meer informatie

Wil je meer weten over deze samenwerking of kom je graag in contact met GTC+ en/of Alfa?
Moniek van de Put (GTC+) Telefoonnummer: +31 6 53 41 61 60 Email:  moniek@gtc-plus.com
Joost Hoogendoorn (Alfa Accountants en Adviseurs) Telefoonnummer: +31 88 253 18 66 Email: jhoogendoorn@alfa.nl

Joost Hoogendoorn

Joost Hoogendoorn

Bedrijfskundig adviseur

088 2531866 | jhoogendoorn@alfa.nl


Meer over Joost