Banner

Even voorstellen: Nathan Vermaat en Merel Warmerdam

22 april 2020 | Door:  Eveliene van Aerde

Groeien wordt bij Alfa Accountants en Adviseurs gestimuleerd. Gedreven studenten zijn welkom voor een uitdagende werk- of afstudeerstage. Zo ook Nathan Vermaat en Merel Warmerdam. Wij stellen hen graag aan jou voor!

Merel Warmerdam

Mijn Naam is Merel Warmerdam, ik ben op 3 februari begonnen bij Alfa Accountants en Adviseur. Ik heb de functie van stagiaire accountancy. Dit houdt in dat ik 16 weken stage loop bij Alfa om hierbij een beeld van praktijk van de accountancy te krijgen en te leren wat de praktijk inhoud. Hierover zal ik een stageverslag schrijven.

Na mijn middelbare school ben ik begonnen aan de opleiding accountancy aan de Haagse Hogeschool en ik zit nu in het derde jaar. Dit is mijn eerste stage en dus de eerste keer dat ik met accountancy in de praktijk in aanraking kom.

Het werken voor Alfa is leuk, vanwege het samenwerken in een gezellig team en met verschillende soorten klanten. Zo doe ik veel nieuwe ervaringen op.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om trillers te lezen of te gaan skeeleren. Ik vind gezellig om tijd door te brengen met mijn oma, familytime!

Nathan Vermaat

Begin februari ben ik bij Alfa gestart als stagiair. Inmiddels in het derde jaar van de opleiding Accountancy op de Hogeschool Rotterdam, mag ik nu dus het geleerde in de praktijk gaan brengen.

Als stagiair is dat natuurlijk 50% hard aan de slag met nieuwe dingen en 50% domme vragen stellen, nu het nog kan. Wat dat betreft ben ik erg blij met mijn plek bij Alfa, waar veel tijd wordt vrijgemaakt om mij meteen goed op gang te helpen en er samen wordt gekeken naar waar ik in kan gaan leren.

In mijn vrije tijd speel ik gitaar en op de zaterdagen trap ik een balletje. Ik ben opgegroeid in de stad, dus nu op de agrarische afdeling komen er voor mij een hoop nieuwe dingen langs (wat is een nuka?!). Geen zorgen, ik leer snel.

Eveliene van Aerde

Eveliene van Aerde

Directiesecretaresse

088 2531855 | evanaerde@alfa.nl


Meer over Eveliene