Banner

Alfa Agro Academie

12 januari 2022 | Door:  Henk Overbeek

Aanleiding

Als ondernemer van de toekomst zal je op veel terreinen de ballen hoog moeten houden. Vooral in de agrosector is het van belang goed de weg te weten in de steeds weer veranderende wet- en regelgeving. Ook heb je een goede visie nodig op de strategie van jouw bedrijf: 'welke keuzes maak je en wat is het juiste moment?'. Daarnaast kan kennis op fiscaal gebied je flink voordeel opleveren. Dit alles wordt je aangeboden in de Alfa Agro Academie. Naast inhoudelijke kennis ontwikkel jij je als persoon, door actieve en gerichte trainingen. Door de kennis welke Alfa heeft van de verschillende sectoren, onderwerpen en vakgebieden, kan Alfa  jonge (potentiële) bedrijfsopvolgers hiermee ondersteunen in deze ontwikkelingen. De Alfa Agro Academie is een praktisch programma om jou als ondernemer verder te brengen. Geen theorie om de theorie, maar praktische handvatten waar de ondernemer direct mee aan de slag kan!

Doelgroep

Jonge (potentiële) ondernemers vormen de doelgroep. Om voldoende diepgang te garanderen en ruimte voor casussen en vragen te creëren zal de groep bestaan uit maximaal 15 deelnemers.

Inhoud Alfa Agro Academie

In januari 2022 wordt er een informatiebijeenkomst over de Alfa Agro Academie gehouden. Tijdens deze bijeenkomst zullen wij de groep informeren over de opzet en het vervolg van de Alfa Agro Academie. Deze eerste bijeenkomst is geheel vrijblijvend en geeft je de mogelijkheid om te oriënteren of de training voor jou passend is.

Na de informatiebijeenkomst worden er acht themabijeenkomsten aangeboden.  Voorafgaand krijgt de deelnemer een voorbereidingsopdracht welke wordt ingevuld met de gegevens van het eigen bedrijf. 'Rechtsvorm & bedrijfsovername', 'Cijferinzicht in saldo, resultaat en liquiditeit' en 'Bedrijfsperspectief en ontwikkeling' zijn zomaar een aantal thema's welke aan bod zullen komen. Daarnaast willen wij inspelen op vragen en casussen welke uit de groep naar voren komen. 

Kosten

De Alfa Academie Agro wordt in zijn geheel aangeboden voor € 950,- excl. BTW per deelnemer.

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst via onderstaande button.

Ken je iemand in jouw omgeving voor wie deze Alfa Agro Academie een aanvulling zou zijn? Stuur dit artikel dan gerust door, hij of zij is uiteraard ook van harte welkom!

Meld mij aan