Banner

Alfa Agro Academie - op 13 april starten we met een nieuwe groep

1 maart 2023 | Door:  Henk Overbeek

Als ondernemer is het volgen van cursussen en opleidingen meer dan ooit noodzakelijk. De omstandigheden waarin je het bedrijf runt wijzigt zich steeds. Om de continuïteit te kunnen waarborgen van je onderneming, speel je daar als ondernemer op in. Omdat Alfa ook dichtbij de nieuwe generatie jonge ondernemers staat, biedt Alfa via de Alfa Agro Academie jonge ondernemers een actieve training aan, waardoor zij zich als persoon ontwikkelen en daarnaast inhoudelijk kennis op doen. Dit alles met het doel om in een vroeg stadium ondernemerschap te ontwikkelen bij jonge (potentiële) ondernemers. Op donderdag 13 april 2023 gaan we met de nieuwe 'Alfa Agro Academie' van start. De cursus bestaat uit 9 bijeenkomsten. 

Aanleiding

Als ondernemer van de toekomst zal je op veel terreinen de ballen hoog moeten houden. Vooral in de agrosector is het van belang goed de weg te weten in de steeds weer veranderende wet- en regelgeving. Ook heb je een goede visie nodig op de strategie van jouw bedrijf: 'welke keuzes maak je en wat is het juiste moment?'. Daarnaast kan kennis op fiscaal gebied je flink voordeel opleveren. Dit alles wordt je aangeboden in de Alfa Agro Academie. Naast inhoudelijke kennis ontwikkel jij je als persoon, door actieve en gerichte trainingen. Door de kennis welke Alfa heeft van de verschillende sectoren, onderwerpen en vakgebieden, kan Alfa  jonge (potentiële) bedrijfsopvolgers hiermee ondersteunen in deze ontwikkelingen. De Alfa Agro Academie is een praktisch programma om jou als ondernemer verder te brengen. Geen theorie om de theorie, maar praktische handvatten waar de ondernemer direct mee aan de slag kan!

Data thema bijeenkomsten

De bijeenkomsten worden gehouden op 13 april, 4 mei, 8 juni, 14 september, 5 oktober, 9 november, 7 december 2023 , 9 januari 2024  en de afsluitende bijeenkomst wordt nog gepland.

Locatie en programma

De eerste bijeenkomst wordt gehouden op ons kantoor in Barneveld, Stationsweg 62. We beginnen de bijeenkomst om 9.30 uur en deze duurt tot 15.00 uur. Tussen de middag wordt een lunch verzorgd.

Kosten

De Alfa Academie Agro wordt in zijn geheel aangeboden voor 950 euro excl. BTW per deelnemer. De kosten worden in twee termijnen gefactureerd, de factuur voor de 1e termijn ontvang je na de eerste themabijeenkomst.

 

Aanmelden en vragen

Is de Alfa Agro Academie iets voor jou, meld je aan via onderstaande aanmeldbutton. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons (Gerard Beldman, Marco te Grotenhuis, Henk Overbeek) op. We onmoeten je graag op 13 april!

Aanmelden