Banner

Marco Vermin nieuwe Vice President - EMEA van DFK International

8 februari 2021

Marco Vermin is op 5 februari benoemd tot Vice President – EMEA van DFK International. In zijn nieuwe rol vertegenwoordigt hij de regio’s Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Onder de vlag van DFK International werken ruim 220 accountantskantoren (samen goed voor bijna 400 vestigingen) nauw met elkaar samen bij internationale aangelegenheden. 

Als je een buitenlandse vestiging wilt openen of een bedrijf wilt overnemen in het buitenland, dan krijg je te maken met de lokale wet- en regelgeving. “Het is heel prettig dat wij dankzij onze samenwerking met DFK International kunnen schakelen met het accountantskantoor in het gebied waar de klant zich wil vestigen. Wij kennen en vertrouwen onze partners in het buitenland. Het is belangrijk dat wij hier invloed op kunnen uitoefenen en een lokale accountant kunnen voordragen die alles weet van de lokale regels”, aldus Marco Vermin.  

Samenwerking DFK International 

Alfa werkt sinds 2014 samen met DFK International. Marco Vermin is in 2016 toegetreden tot de Raad van Bestuur van DFK International en is 5 februari benoemd tot Vice President – EMEA. “De lijntjes zijn heel kort met DFK International en de aangesloten accountantskantoren. Het is bijvoorbeeld heel prettig dat ondernemers rechtstreeks een beroep kunnen doen op een professioneel netwerk, met veel expertise op het gebied van buitenlandse fusies en overnames. Dit zorgt voor soepelere overnametrajecten.” Alfa heeft bij DFK International de status ‘National Member’, waardoor wij het enige Nederlandse accountants- en advieskantoor zijn dat aanspraak kan maken op het lidmaatschap van DFK International.  

Zaken doen in het buitenland? 

Wil je zaken doen in het buitenland en heb je hierover vragen, neem dan gerust contact op met senior adviseur Matthijs van Dorssen via telefoon 088 2533208 of e-mail mvandorssen@alfa.nl. Ook vind je meer informatie op onze website of op de website van DFK International 

Meer over Marco Vermin 

Marco Vermin is binnen Alfa lid van de Raad van Bestuur en verantwoordelijk voor de fiscale- en juridische praktijk, internationale zaken en HRM. Je kunt hem ook vinden op LinkedIn.