Anouk van Oosterhout- de Jongh

Anouk van Oosterhout- de Jongh

Assistent accountant

Ik ben Anouk van Oosterhout- de Jongh en ik werk sinds 2019 bij Alfa in Raamsdonksveer, als assistent accountant. Ik heb altijd al interesse gehad in administratieve functies. Daarom heb ik gekozen voor een mbo-opleiding bedrijfsadministratie. Op Avans Hogeschool heb ik daarna de hbo-studie bedrijfseconomie in deeltijd gevolgd.

Ik ben van nature nieuwsgierig en vind het interessant om de ontwikkeling van een bedrijf te volgen. Als je als assistent accountant een paar jaar voor hetzelfde bedrijf werkt, krijg je een goed beeld van wat een onderneming allemaal doormaakt of welke veranderingen er zijn geweest. Dat is leuk om te doen, naast het klantencontact dat erbij hoort. In Raamsdonksveer ben ik verantwoordelijk voor de verwerking van de administraties van bedrijven in de agrarische sector. De sector ken ik zelf goed: thuis in Made woon ik met mijn gezin bij de varkenshouderij welke mijn man en zijn ouders hebben.


Recente artikelen van Anouk

“Je weet dat je in de agrosector niet moet bellen als het koffietijd is”

“Je weet dat je in de agrosector niet moet bellen als het koffietijd is”

5 februari 2024

Nooit zou Anouk van Oosterhout-de Jongh hetzelfde beroep kiezen als haar vader, ondertussen scheelt het nog maar één woordje met het vak van pa . Lees hier haar verhaal...