Lokaal betrokken

Als Alfa geloven wij in het bouwen van een sterke en duurzame lokale economie. Daarom steunt elke Alfa vestiging meerdere lokale initiatieven en goede doelen. En met een kantoor om de hoek, staan wij als Alfa altijd dichtbij.

Hieronder een lijst van enkele organisaties in de omgeving van Raamsdonksveer die wij meehelpen met het realiseren van hun uiterste potentie.

Kom in de kas

Een unieke kans om bij verschillende glastuinders in de buurt een kijkje te nemen in de kas. Klik hier voor meer informatie.

Verenigde Ondernemens Geertruidenberg

VOG staat voor Verenigde Ondernemers Geertruidenberg. Lidmaatschap is mogelijk voor ondernemers die economisch actief en gevestigd zijn binnen de gemeente Geertruidenberg. Klik hier voor meer informatie

Trotse jonge boeren

Alfa is de samenwerking  aangegaan met de Trotse Jonge Boeren. Zij zetten zich actief in om iedere boer en burger te inspireren, onderwijzen en enthousiasmeren om trots te zijn op de Boeren en agri- en foodsector. Net als de Trotse Jonge Boeren delen wij de passie voor de agri-en foodsector. We willen de jonge boeren van Nederland graag bijstaan en voorzien van ons brede kennis.