Banner

Transport Compleet Gorinchem; zien we je daar?

28-06-2021 | Door:  Christiaan Hakkesteegt

Transport accountant

Uiteraard is Alfa dé adviseur voor het financieel en operationeel inzicht in je onderneming. Ook voor automatisering en digitalisering ben je bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs hebben de kennis paraat als het gaat om zaken als cao, rij- en rusttijden of de verschillende soorten beloningen voor chauffeurs. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een thema waar elke onderneming mee te maken krijgt, dus ook de transportsector. Dit is een onderwerp wat bij Alfa hoog op de agenda staat. De visie van Alfa omtrent duurzaamheid is simpel: wij werken aan en ondersteunen bij het ontwikkelen van een duurzame economie. Met trots dragen wij dan ook het B Corp certificaat, een internationale erkenning voor de meest duurzame bedrijven.  

Onze adviseur

Onze gedreven adviseurs, met deze expertises binnen handbereik, denken graag mee met transportondernemers over de verduurzaming van hun onderneming. Alfa is hiermee de actieve sparringpartner die jou op veel terreinen vooruit helpt. Hét accountantskantoor dat het dichtst bij de weg staat. 

Meer weten over Alfa in de transportsector? Kijk dan op onze transportpagina

Christiaan Hakkesteegt

Christiaan Hakkesteegt

Senior klantbeheerder

088 2532058 | chakkesteegt@alfa.nl


Meer over Christiaan