Even voorstellen.... fiscaal adviseur Gerbert Clement

23 juni 2021 | Door:  Pieter Dammers

Mijn naam is Gerbert Clement en ik ben 31 jaar. Sinds 1 mei 2021 ben ik werkzaam als fiscaal adviseur bij Alfa in Raamsdonksveer.

Samen met mijn vrouw Suzan en onze twee jonge dochters Madelief en Filou ben ik woonachtig in Dorst. Met hen breng ik graag mijn tijd door. Dorst ligt in een mooie bosrijke omgeving waar ik graag wandelingen maak. Daarnaast houd ik van gezelligheid, een (speciaal) biertje op zijn tijd en kijk ik vooral het laatste jaar graag series. Ook probeer ik tijd vrij te maken om te sporten en ben ik bewust bezig met voeding.

Al tijdens mijn studie fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg ben ik aan de slag gegaan in de fiscale advieswereld. De meeste ervaring heb ik opgedaan binnen de mkb-praktijk, echter heb ik ook affiniteit met de agrarische sector. Bij fiscale advisering ligt de uitdaging de  belastingwetgeving te vertalen in kansen en mogelijkheden bij klanten en de (fiscale) begeleiding op belangrijke momenten in het leven van klanten en hun onderneming, zoals bedrijfsopvolging of uitbreiding van de onderneming. 

Mijn start bij Alfa kan ik aanmerken als een warm bad. Ondanks de huidige maatregelen ben ik door mijn collega's fijn ontvangen. De sfeer is zeer gemoedelijk en de mens, zowel klant als werknemer, staat ook daadwerkelijk centraal bij Alfa.