Banner

Is je administratie al onderdeel van de digitale wereld?

14-02-2019 | Door:  Eddy van Sligtenhorst

In de ideale digitale wereld wordt elke factuur elektronisch verzonden en automatisch verwerkt in jouw boekhouding.

Steeds meer bedrijven versturen en ontvangen facturen via e-mail. Worden deze facturen in jouw organisatie ook nog geprint, rondgestuurd, handmatig geboekt en vervolgens eventueel weer gescand? In de ideale digitale wereld wordt elke factuur elektronisch verzonden en automatisch verwerkt in de boekhouding. En dat alles zonder handmatige acties.

Is je eigen organisatie of administratie al onderdeel van deze digitale wereld?  Alfa biedt je de mogelijkheid om naast de “echte” elektronische facturen ook alle andere formaten van facturen automatisch in te lezen, zoals PDF facturen en foto’s die met je mobiele telefoon zijn gemaakt. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Deze manier van verwerken van facturen en bonnetjes is snel, betrouwbaar en goedkoop. En je bent nooit meer facturen kwijt.

Andere voordelen

Andere voordelen zijn een hogere kwaliteit van de administratie en het overbodig worden van het fysiek uitwisselen van facturen. Als Alfa aan de slag gaat met het samenstellen van je jaarrekening, dan zijn deze facturen ook voor ons beschikbaar.

Ook digitaal wereldburger worden?

Wil je ook onderdeel uitmaken van de digitale wereld? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Alfa is altijd dichtbij.

 
 

 

 

 

 

Wil je ook onderdeel uitmaken van deze digitale wereld of wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Alfa is altijd dichtbij.

Eddy van Sligtenhorst

Eddy van Sligtenhorst

Klantbeheerder

088 2532680 | evansligtenhorst@alfa.nl


Meer over Eddy