Banner

Onze nieuwe collega Peggy stelt zich graag aan jou voor

20 april 2023 | Door:  Hanneke Grevengoed - de Swart

Ik ben Peggy Woudenberg en vol enthousiasme bij Alfa werkzaam als juridisch adviseur; om ondernemers en particulieren juridisch advies aan de voorkant te kunnen geven. Mijn specialisme is ondernemingsrecht, met name voor het MKB. Van advisering over het oprichten van een BV (met inbreng van een eenmanszaak of VOF), aandelenoverdracht of het opstellen van diverse overeenkomsten tot herstructureringen, fusies en splitsingen. Daarnaast heb ik ervaring in het personen- en familierecht, zoals het adviseren over (levens)testamenten, samenlevingscontracten en huwelijks- of partnerschapsvoorwaarden. Zakelijk en privé gaan nu eenmaal hand in hand.

Ik heb jarenlang met veel plezier in het notariaat gewerkt. Als kandidaat-notaris ondernemingsrecht en personen- en familierecht, maar ook als afdelingsmanager en interim kandidaat-notaris op verschillende kantoren in het land. Door mijn ervaring in het notariaat spreek ik enerzijds de taal van notarissen goed en kan ik anderzijds aan klanten de inhoud van verschillende notariële stukken in “Jip-en Janneke-taal” uitleggen.

Ik vind het leuk om de wens van de (potentiële) klant in kaart te brengen en een bijdrage te mogen leveren aan de uitvoering daarvan binnen wat juridisch mogelijk is en met een blik op de toekomst. En uiteraard afgestemd met de fiscale collega’s van Alfa over wat fiscaal het meest gunstig is. Eén en ander met als doel de klant te ontzorgen. Dus heb je een vraag op het gebied van ondernemingsrecht of personen- en familierecht, dan hoor ik dat natuurlijk graag!

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn partner en onze dochter van 10! En op de rug van een paard een mooie buitenrit maken word ik ook heel blij!

Hanneke Grevengoed - de Swart

Hanneke Grevengoed - de Swart

Marketing & Sales

088 2533222 | hgrevengoed@alfa.nl


Meer over Hanneke