Banner

Maak kennis met onze nieuwe collega Inge!

23 januari 2023 | Door:  Hanneke Grevengoed - de Swart

Na het afronden van mijn Bachelor Rechtsgeleerdheid en de Master Privaatrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, ben ik aan de slag gegaan bij Alfa als juridisch adviseur voor het MKB.

Mijn passie is het bijstaan van ondernemers bij alles wat op hun pad komt. Dit kan gaan om het voorkomen van problemen door contracten te controleren of op te stellen. Niet alles valt echter te voorkomen. Je kunt ook bij mij terecht als er een probleem is waar je tegenaan loopt. Te denken valt aan problemen met werknemers, leveranciers of afnemers, maar ook voor andersoortige problemen kun je bij mij terecht.

Daarnaast vind ik het belangrijk oog te hebben voor het grote plaatje. Iedereen moet kunnen ondernemen op een manier die bij hem/haar past en ik sta de ondernemer daarin graag bij met juridisch advies. Ik probeer in begrijpelijke taal te adviseren. Op deze manier maak ik de juridische kant van het ondernemen begrijpelijk en interessant: iets wat ik erg belangrijk vind.

In mijn vrije tijd ben ik fanatiek aan het sporten en ik wandel graag met mijn twee honden. Daarnaast lees ik graag en vind ik het leuk om met familie en vrienden leuke dingen te doen.

 

Hanneke Grevengoed - de Swart

Hanneke Grevengoed - de Swart

Marketing & Sales

088 2533222 | hgrevengoed@alfa.nl


Meer over Hanneke