Banner

‘Problemen bestaan niet, alles is een uitdaging’

4 maart 2024 | Door:  Hanneke Grevengoed - de Swart

Op 1 februari 2024 is Saro Aykaz als teamleider voor het adviesteam en fiscaal adviseur onze organisatie komen versterken. Hiervoor werkte hij twee jaar bij de Belastingdienst als teamleider vennootschapsbelasting bij Mkb Amsterdam. Hij gaf leiding aan een team van 22 mensen, bestaande uit verschillende specialisten.

Saro heeft een achtergrond in fiscaal recht, met zowel een bachelor- als een masteropleiding aan de Rijksuniversiteit van Groningen en de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie werkte hij als adviseur bij administratie- en advieskantoren voor het midden- en kleinbedrijf, waarbij hij zich bezighield met diverse aspecten zoals administratie, financieel advies, organisatieadvies, fiscale aangiften en fiscale advisering.

Zijn motto is dat er geen problemen bestaan, alleen uitdagingen, en hij gelooft sterk in het vinden van oplossingen. Hij benadert zijn werk graag klantgericht. Zijn doel is een vertrouwde adviseur te zijn, proactief naar de klant toe en gefocust op maatwerk. Hij verdiept zich in de persoon en het bedrijf om te kunnen anticiperen op de behoeften van de klant.

Saro is verloofd, woont samen, en heeft een zoontje van 1 jaar oud en een dochter van 16 jaar. Zijn hobby's zijn piano spelen, formule 1, lezen, squashen, golfen en reizen, waarbij Griekenland zijn favoriete bestemming is. Daarnaast geniet hij van stedentrips.

Hanneke Grevengoed - de Swart

Hanneke Grevengoed - de Swart

Marketing & Sales

088 2533222 | hgrevengoed@alfa.nl


Meer over Hanneke