Alfa Accountants in Nijkerk

Welkom bij Alfa in Nijkerk. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek.

Onze visie

We willen de resultaten van mkb-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren.  Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis.

Wij helpen je graag met jouw financiële administratie en planning, geven advies en dienstverlening omtrent belastingen, salaris en personeel, pensioenen, fusies en overnames, estate planning, subsidies maar ook bijvoorbeeld fiscaal-juridisch en bedrijfskundig advies.

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat jij ons nodig hebt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Op deze pagina houden we je op de hoogte van onder andere lokaal nieuws en onze bijeenkomsten. Heb je vragen? We zijn altijd dichtbij om jouw vragen te beantwoorden, kom langs op onze vestiging, bel of mail.

Alfa Registeraccountants

Alfa Registeraccountants verricht binnen de Alfa-groep de wettelijke en vrijwillige controles. Alfa Registeraccountants heeft van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) de vergunning voor het verrichten van wettelijke controles verkregen en valt onder toezicht (kwaliteitsbewaking) van de AFM.  Naast wettelijke controles worden onder onze verantwoordelijkheid ook een groot aantal vrijwillige controles bij zowel ondernemingen als stichtingen en verenigingen uitgevoerd.

Wij werken nauw samen met de collega's in het land, er is dus altijd een vestiging dichtbij.

Onze controleaanpak is gebaseerd op professionele richtlijnen en voorschriften. De diepgang van de controle bij de uitvoering wordt mede bepaald op basis van de specifieke activiteiten en risico's van elke cliënt afzonderlijk. Deze aanpak wordt softwarematig ondersteund en is zeer flexibel. Wijzigingen laten zich snel vertalen in de door ons uit te voeren controlehandelingen.

Onze controle bestaat uit een aan tal standaard stappen: van de opdrachtaanvaarding tot en met de eindbespreking met de klant.

Internationaal

In geval van specifieke internationale vraagstellingen heeft Alfa een alliantie met het wereldwijde netwerk van DFK. DFK is een internationaal samenwerkingsverband van onafhankelijke accountants en advieskantoren, welke Alfa in diverse situaties kan consulteren om jou optimaal te kunnen bedienen in geval van grensoverschrijdende situaties. Zie hier de link voor informatie over DFK --> https://www.alfa.nl/over-alfa/dfk-international.

Natuurlijk kun je ook gelijk contact met ons opnemen.

Adres

Alfa Accountants en Adviseurs
Van Siburgstraat 2
3863 HW Nijkerk
Tel: 088 2533200
E-mailadres: nijkerk@alfa.nl

Like ons op Facebook en volg ons op LinkedIn.


Google Maps Alfa Accountants en Adviseurs Nijkerk

Bezoek ook de vestigingspagina van het accountantskantoor in Amersfoort

Actueel