Banner

Marianne Brink versterkt sinds drie maanden het bedrijfskundig team

5 maart 2024 | Door:  Marina de Wit

Marianne is geboren in Arnhem en woont in de buurt van Doetinchem samen met haar vriend Frank en bordercollie Luna. “In mijn vrije tijd experimenteer ik met recepten en heb graag gasten, ben in mijn moestuin te vinden, bezig met schapen drijven of schrijf kookboeken. Mijn vader noemde mij Jan, technisch nieuwsgierig, aanpakken en door doen gaan ervaren.”

 

Adviesbureau

Inmiddels heeft Marianne 14 jaar haar eigen adviesbureau. “Denk aan het herorganiseren van (mkb) bedrijven, met ondernemers mee mogen werken, niet alleen in hun bedrijf werken maar juist áán hun bedrijf. En eerst eens even stilstaan: dat is durfkracht.”

Briljant

Door haar werk in allerlei landen zijn er belevenissen met verschillende culturen en mensen. “Cultuur en passie is de kracht van ieder bedrijf en dat is waar het echte verschil wordt gemaakt.  Ik ben een doener, faciliteer proactief, ik houd van gedoe en ben een prater vanuit het goede. Dat verder versterken, maakt mensen en bedrijven meetbaar briljant.”

Stapsgewijs

Marianne over haar werk bij Alfa: “Binnen Alfa met haar warme netwerk van klanten hoop ik vanuit mijn bedrijfskundige ervaring bij mkb te kunnen bijdragen aan bedrijfskundige nulmetingen, de route van morgen (groeistrategie), de processen en opvolging (operation excellence), maar ook aan strategisch talentmanagement (assessments / eigenaarschap / (bege)leiderschap). En altijd stapsgewijs waarmee kleine successen helpen in de durfkracht van een ieder!”

Marina de Wit

Marina de Wit

Directiesecretaresse

088 2531149 | Directiesecretaresse


Meer over Marina