Alfa Accountants en Adviseurs in Leiden

Wij geloven in lokaal ondernemerschap. Voor jou als ondernemer is er altijd druk. Regels, crises, snel opvolgende innovaties of financiële vraagstukken. Terwijl het gewone werk ook door moet. Hoe blijf je scherp? Hoe maak jij de juiste keuzes?

Alfa is een netwerk van kantoren die lokaal betrokken zijn. Met actief meedenkende specialisten die je herkent aan hun ondernemende instelling. Intrinsiek gedreven om jou en je onderneming in staat te stellen gas te geven én bij te sturen. Vanuit een duurzame visie, dus altijd toekomstgericht.

Onze (duurzame) visie

Samen met jou optimaliseren we resultaten en creëren lange termijn waarde door de focus te leggen waar je over vijf jaar wilt staan en dat jij je doelen behaalt. Wij zorgen voor continuïteit; het proces gaat altijd door en het kennisniveau is altijd up-to-date. We ondersteunen je graag met het (verder) digitaliseren van de boekhouding. Zo kan jij de juiste beslissingen nemen op het juiste moment en krijg jij meer inzicht, uitzicht en overzicht. Hoe is de continuïteit van jouw bedrijf ingezet? Heb je ook aan een duurzaam verdienmodel gedacht? Wij zijn op de hoogte van de laatste fiscale voordelen op gebied van subsidies en financieren. Daarnaast proberen wij jou te stimuleren in duurzaam ondernemen. Zo gaan we samen op weg naar 2030! 

Welkom bij ons team in Leiden

Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in jouw wereld. Naast mkb richten wij ons op tuinbouw, transport en loonwerk. Samen met onze vestiging in Aalsmeer en Bleiswijk vormen wij één cluster en staan ruim 130 specialisten zoals accountants, consultants, fiscalisten, juristen, bedrijfskundigen en salarisadviseurs voor jou klaar. 

Typisch kantoor Leiden: een no-nonsense mentaliteit, het wij-gevoel en plezier. Een jong, ambitieus team dat altijd klaar staat voor haar klanten en voor elkaar. Vitaliteit en teambuilding vinden wij belangrijk. Wij organiseren daarom vele (sportieve) uitjes na werktijd. Bij ons gaat het om mensen verbinden, in hun kracht zetten en een gezonde werk-privé balans. Onze mensen groeien snel door de vrijheid en verantwoordelijkheid die ze in hun werk krijgen. Onze junioren worden intensief begeleid en zij kiezen het ontwikkelingstraject dat bij hun past. In februari en september bieden wij studenten een stageplek of afstudeerstage. 90 procent van de stagiair(e)s kiest na hun stage voor Alfa.

Wist je dat Alfa trotse drager van het BCorp certificaat is? Een internationale erkenning voor de meest duurzame bedrijven. En dat Alfa medewerkers via de MEBO (Management and Employee Buy Out) door de aankoop van certificaten mede-eigenaar van Alfa worden? Een mooie regeling die mede zorgt voor lange dienstverbanden, waardoor onze klanten een lange tijd een vast contactpersoon bij Alfa hebben.

Stap als ondernemer of nieuwe medewerker eens binnen voor een kop koffie en maak van dichtbij mee hoe toegankelijk ons kantoor is. Ook jíj zal je er gelijk thuis voelen!

Adres

Vondellaan 51A
2332 AA Leiden
TEL 088 2531200
leiden@alfa.nl

Social media

Volg ons op LinkedIn !

Actueel