Banner

Alfa slaat eerste paal duurzaam pand

5 november 2018 | Door:  Sicco de Vries

Alfa Accountants en Adviseurs in Leeuwarden start met de bouw van een nieuw kantoor aan de Lynbaan 51. Op 13 november a.s. wordt de eerste paal geslagen als officieel startsein.

Om 16.00 uur die middag wordt de eerste paal geslagen door medewerkers van Alfa die hierbij worden geholpen door wethouder Friso Douwstra.

We verhuizen naar de nieuwe locatie wegens groei en om de medewerkers een mooie en inspirerende werkplek te bieden. Dit is de basis om goed te kunnen functioneren en samen te werken, zodat we onze klanten een optimale dienstverlening kunnen bieden. We kijken uit naar de verhuizing, het is een fantastische plek en een zichtlocatie op één van de belangrijkste knooppunten van Friesland. Hierdoor zijn we straks veel beter bereikbaar voor klanten en collega’s vanuit de hele provincie.

Ons nieuwe kantoor wordt naar verwachting in de zomer van 2019 opgeleverd. Het pand voldoet aan de hoogste BREEAM norm en is daarmee een van de meest duurzame kantoorpanden in het Noorden van Nederland. BREEAM is een internationaal keurmerk om de duurzaamheid van gebouwen in kaart te brengen. Dit sluit aan bij ons B Corp-lidmaatschap. B-Corp is een wereldwijd netwerk van ondernemingen die duurzaam en sociaal ondernemen. De bouw van het nieuwe kantoor is in handen van Jorritsma Bouw uit Bolsward.

Sicco de Vries

Sicco de Vries

Directievoorzitter

088 2532300 | sdevries@alfa.nl


Meer over Sicco