Wij geloven in lokaal ondernemerschap

Welkom bij Alfa in Langenboom, omgeving Cuijk/Uden/Oss. Sterk betrokken bij het midden- en kleinbedrijf, maar ook zeker bij onze trotse agrariërs. Samen met jou willen we de groei van jouw bedrijf van dichtbij meemaken. Dit doen wij met een kantoor bij jou om de hoek, maar ook vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 900 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering.

Onze visie

We willen de resultaten van agro en mkb-ondernemers in de omgeving van Cuijk/Uden/Oss en Langenboom optimaliseren en lange termijnwaarden creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Samen brengen we jouw bedrijf tot bloei. Immers, wij groeien als jij dat doet.

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig hebt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Adres

Dorpsstraat 20
5453 JV Langenboom
TEL 088 2533450
langenboom@alfa.nl

Actueel