Banner

Even voorstellen, Dennis Bakker, onze nieuwe fiscaal adviseur

18 november 2020 | Door:  Tisja de Wit - Slager

Mijn naam is Dennis Bakker en sinds 1 september 2020 ben ik werkzaam voor Alfa Accountants en Adviseurs op het kantoor te IJsselstein. 

Vorig jaar heb ik voorzichtig aan een maatschappelijke carrière geproefd bij een klein fiscaal boutique kantoor in mijn huidige woonplaats Amsterdam. Ik heb dit nog kunnen combineren met het afronden van mijn tweede master Privaatrecht. Dit was de afronding van een lange studieperiode en om die reden acht ik de start bij Alfa als fiscaal jurist het echte begin. Inmiddels kan ik vertellen dat ik ondanks de lastige werksituatie goed ben ontvangen door mijn team en het gehele kantoor te IJsselstein. Ik kijk uit naar de aankomende periode en met name het moment dat ik mijn collega’s een echte handdruk kan geven. 

Naast mijn werk vind ik het leuk om sportieve uitdagingen aan te gaan. Zo ben ik tot mijn 24e actief geweest als profwielrenner op het lagere professionele niveau. Als sportieve hoogtepunten zou ik mijn Nederlandse titels en de proloog winst in de Ronde van Slowakije willen uitlichten. De laatste jaren heb ik wedstrijden geroeid voor een studentenvereniging. Meer recent heb ik een hele (solo) triatlon volbracht. Solo vanwege de afgelasting van alle triatlonwedstrijden door corona. Het liefst sport ik samen met vrienden om vervolgens moe maar voldaan samen een borrel te drinken.  

Tot zover mijn korte introductie en hopelijk kunnen we binnenkort in de ‘fysieke’ wereld kennismaken op het kantoor te IJsselstein!

Tisja de Wit - Slager

Tisja de Wit - Slager

Directiesecretaresse

088 2532933 | tslager@alfa.nl


Meer over Tisja