Johan Vennedunker

Johan Vennedunker

Senior assistent accountant

“In mijn functie als assistent accountant hou ik mij voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en invullen van belastingaangiften. Daarnaast ben ik klantbeheerder voor een aantal klanten. Ik vergelijk mijn functie met die van een huisarts. Er zijn vragen waar ik direct een oplossing kan bieden, maar voor de complexe adviezen schakel ik een collega in, die meer kennis van het betreffende onderwerp heeft. Dat is het mooie van werken bij Alfa. We werken met een team van specialisten om door krachtenbundeling tot een hoogwaardiger advies te kunnen komen. Mijn specialisme is akkerbouw, met name opbrengsten en kosten van akkerbouwgewassen.”

“Alfa biedt een goede werksfeer. Er is veel aandacht voor de werkomstandigheden en er worden voldoende en goede opleidingsmogelijkheden aangeboden. Een aantal jaren geleden had Alfa een beleidsplan met het thema; de ondernemende mens centraal. Dit geldt natuurlijk voor de klant/ondernemer maar zeker ook voor de medewerkers. Ik vind dat dat thema nog steeds actueel is voor medewerkers. Medewerkers krijgen onder andere via de Alfa Academie diverse opleidingen en trainingen aangeboden voor bijscholing. Alfa heeft naast een klantenkring in MKB,  ook een grote klantenkring in de agrarische sector. Met mijn agrarische achtergrond en gevoel voor cijfers is dit natuurlijk een perfecte match!”

https://www.alfa.nl/hoogeveen/actueel/assistent-accountant-en-boer-dat-kan-bij-alfa


Recente artikelen van Johan

Assistent Accountant én boer, dat kan bij Alfa

Assistent Accountant én boer, dat kan bij Alfa

23 februari 2021

Johan Vennedunker werkt ruim 20 jaar bij Alfa. Wat zorgt voor deze jarenlange verbinding? Zijn droom was om boer te worden en nu is hij assistent accountant. Hoe? Lees het hier.

Bijdrage van Alfa Foundation aan Stichting Zeldzame Huisdierrassen

Bijdrage van Alfa Foundation aan Stichting Zeldzame Huisdierrassen

30 november 2020

Alfa Accountants en Adviseurs heeft een cheque overhandigd aan SZH voor levend erfgoed.