Banner

Henny Jonkers viert haar 25-jarig jubileum bij Alfa in Hoogeveen

17 augustus 2021 | Door:  Mischa van Tiel

Wauw, 25 jaar in dienst? Ja écht. Henny is 25 jaar geleden gestart als assistent accountant bij Alfa en doorgegroeid naar bedrijfskundig adviseur. “Dat is de kracht van Alfa, je krijgt mogelijkheden om door te groeien. Dit zorgt ervoor dat ik de mogelijkheid heb gekregen mijn werk af te stemmen op mijn persoonlijke ambities. Vanwege mijn agrarische achtergrond, is mijn interesse in deze sector altijd al erg groot geweest. Erg fijn dat ik deze kennis nu kan toepassen."

Werken bij Alfa

“Binnen het bedrijfskundig team ben ik aanspreekpunt voor kringloop, mestwetgeving, gecombineerde opgave en betalingsrechten. Het fijne van het werken bij Alfa is het samen-gevoel, fijne collega’s om mee samen te werken, er is veel ruimte voor eigen initiatieven en flexibiliteit in werktijden.”

Feest

Jazeker, zo’n 25-jarig jubileum mag gevierd worden. “Een versierde werkplek, een super leuke verrassing natuurlijk! Binnenkort gaan we het vieren met de collega’s van Hoogeveen/Emmen.”

Over feestjes gesproken: Hoe brengt Henny de feestdagen door? “Met Kerst haal ik alles uit de kast, een uitgebreid diner op tafel zetten. Heerlijk genieten met de familie.”

Vrije tijd

“Van vakanties kan ik enorm genieten, steeds nieuwe plekken ontdekken. Stedentrips zijn overigens niet aan mij besteed. Ik hou van de natuur, wandelen en ga tenminste eenmaal per jaar naar de zee.” Ook privé staat de ontwikkeling van Henny niet stil. “Ik ben begonnen met een cursus schilderen. Erg leuk en ontspannend.”

Tot slot

“Heb jij vragen over kringloop, mestwetgeving, gecombineerde opgave of betalingsrechten? Neem dan contact me mij op. Ik help je graag.”

Mischa  van  Tiel

Mischa van Tiel

Directiesecretaresse

088 2532216 | mvantiel@alfa.nl


Meer over Mischa