Mijn motto is “waar een wil is , is een weg”.  Een advies of oplossing moet begrijpelijk zijn en op de concrete situatie zijn geënt.  Als fiscaal-jurist, bedrijfskundige en accountant kan ik veel vakinhoudelijke disciplines combineren tot een overall-visie.  Op basis van uw situatie u (verder) helpen en gedreven om toegevoegde waarde te bieden. Als director en relatiemanager vind ik het van belang om ontwikkeling te stimuleren rekening houdende met sterken, zwakten, risico’s  en kansen.

In privé combineer ik naast het lezen een sportieve levensstijl met het bourgondische, waarbij het streven is de balans in evenwicht te houden.


Recente artikelen van Franklin

Terugkijken webinar Beleggen in Vastgoed

Terugkijken webinar Beleggen in Vastgoed

8 juli 2021

Op 1 juli jl. organiseerde Alfa het webinar 'Beleggen in Vastgoed'.

Schuldsanering vaker mogelijk door wijziging faillissementswet

Schuldsanering vaker mogelijk door wijziging faillissementswet

8 juni 2020

Door een belangrijke wijziging in de faillissementswet het is voortaan mogelijk een schuldsanering door te voeren, ook als niet alle schuldeisers akkoord gaan.

Medewerkers Alfa werken zo veel mogelijk thuis

Medewerkers Alfa werken zo veel mogelijk thuis

24 maart 2020

De medewerkers van Alfa werken, in ieder geval tot en met 28 april, zoveel mogelijk vanuit huis. Gesprekken vinden bij voorkeur telefonisch of via videobellen plaats.

Wijziging btw-positie eigenaar van zonnepanelen op komst

Wijziging btw-positie eigenaar van zonnepanelen op komst

19-06-2019

Zonnepaneleneigenaren die elektriciteit aan het net terug leveren, zijn btw ondernemer. Een groot voordeel daarvan is dat zij de btw op de aanschaf en installatie kunnen terugvragen. Voor wat betreft de af te dragen btw, kunnen zij een beroep doen op de kleine ondernemersregeling (KOR), waardoor ze in de regel per saldo geen btw afdragen.

Onderneming in Beeld: Atep

Onderneming in Beeld: Atep

20 maart 2019

“ln een drie keer zo grote winkel verkoop je echt niet meer” Al vier generaties siert de naam ATEP het pand aan de Nieuwstraat 1 in hartje Budel. ‘De woonspecialist’ staat er tegenwoordig onder. Want met woninginrichting heeft de naam ATEP weinig te maken. “Het was een van de allereerste franchiseformules in Nederland”, weet John Peters, samen met echtgenote Chaja de huidige generatie. “ATEP zat op verschillende plaatsen in Nederland. Mijn overgrootvader was ook franchiser. Die verkocht knopen en ritsen. En weet je wat het betekent? Alles Tegen Eenheidsprijzen!”