Banner

Geslaagde Agrinota bijeenkomsten

22 februari 2019 | Door:  Henk Overbeek

Recent hebben we twee AgriNota bijeenkomsten gehouden voor starters. AgriNota is een facturenplatform voor de agrarische sector, een initiatief van Alfa met als doel om de uitwisseling van facturen te digitaliseren en te vereenvoudigen. Niet alleen voor de klant, maar ook voor leveranciers en Alfa. Wij kijken terug op twee informatieve ochtenden met enthousiaste klanten.

Debby en Yassin namen ons mee in de mogelijkheden van AgriNota. Facturen ontvang je per post, per e-mail of misschien via een portaal. Om het overzicht te bewaren worden deze geprint en in een map bewaard. Met AgriNota kan dit efficiënter. Facturen kan je digitaal archiveren en uitwisselen, in een als het ware online facturenmap. Ook aan de bewaarplicht van zeven jaar wordt op deze wijze voldaan. De facturen worden automatisch gedeeld met Alfa, deze hoeven niet fysiek langsgebracht te worden. Ook kunnen wij op deze wijze sneller inzicht verschaffen in hoe je ervoor staat. Steeds meer facturen zullen automatisch (elektronisch) binnenkomen en hoef je steeds minder te scannen. De facturen zijn 24/7 te raadplegen, waar je ook bent.

Wilt u meer informatie over of ook graag gebruik maken van AgriNota neem gerust contact op met je klantbeheerder of met Debby van de Pavert.