Banner

Einde van een mooie stageperiode

25 april 2023 | Door:  Debby van der Stouw

In de periode november 2022 tot en met april 2023 heeft Kaylee Berentschot stage gelopen op het secretariaat van de Alfa kantoren Nijverdal en Zwolle. 

Ik volg de opleiding tot managementassistent aan het Deltion College te Zwolle en ben bezig met mijn laatste jaar, dus tijd voor mijn eindstage. Ik heb een ontzettende leerzame en leuke tijd gehad, waarbij ik super veel heb mogen ondernemen. Deze periode ben ik vooral bezig geweest met het organiseren van evenementen en het bijdragen aan creatieve content voor bijvoorbeeld de website en LinkedIn pagina van Alfa. Ik heb veel geleerd over de verschillende technologieën en projecten die Alfa ontwikkelt..

Ik heb mijn stagetijd ervaren als een superleuke en uitdagende periode. Ik had ook hele leuke collega’s waarbij ik volledig werd opgenomen in het team.

Ik heb veel waardering voor de passie en het enthousiasme van mijn begeleiders en collega's. Ze hebben me altijd geholpen en gestimuleerd om het beste uit mezelf te halen. Ik ben erg blij dat ik deze stage heb kunnen doen en ik hoop dat ik in de toekomst ook werkzaam mag zijn in zo'n fijn team.

Wil jij ook zo’n leuke stageplaats? Neem dan gerust contact op met Maartje Veldhuis (AlfaNijverdal) of Debby van der Stouw (Alfa Zwolle)

Debby van der Stouw

Debby van der Stouw

Directiesecretaresse / Marketing

088 2533090 | dvdstouw@alfa.nl


Meer over Debby