Alfa Accountants in Hardenberg

Welkom bij Alfa Accountants en Adviseurs in Hardenberg. Wij van Alfa geloven in de kracht van het lokale ondernemerschap. De motor van de Nederlandse economie wordt daar draaiend gehouden. Door een samenspel van gedreven ondernemers en het netwerk van betrokken families, enthousiaste medewerkers en veel toeleverende bedrijven.

Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek. Dé accountant in Hardenberg. Een pluspunt daarbij is dat we de taal spreken van de ondernemers uit de regio Twente-Salland. Naast ons kantoor in Hardenberg, hebben wij in de regio Twente-Salland ook een kantoor in Nijverdal

Onze visie

We willen de resultaten van agro en mkb-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Een branche waarin wij zijn gespecialiseerd is de recreatiebranche. Wij werken hierbij nauw samen met HISWA-RECRON, de brancheorganisatie voor recreatieondernemers. Voor meer informatie zie onze speciale recreatiepagina

Ondernemen met Alfa is groot geworden in wat echt telt.

Voor jou als ondernemer is er altijd druk. Regels, crises, snel opvolgende innovaties of financiële vraagstukken. Terwijl het gewone werk ook door moet. Hoe blijf jij scherp? Hoe maak jij de juiste keuzes? 

Alfa is een netwerk van kantoren die lokaal betrokken zijn. In de regio van Enschede, Hengelo, Almelo, Rijssen, Nijverdal en Hardenberg, inclusief omliggende dorpen, bedienen wij een breed scala aan klanten. Met actief meedenkende specialisten die je herkent aan hun ondernemende instelling. Intrinsiek gedreven om jou en je onderneming in staat te stellen gas te geven én bij te sturen. Vanuit een duurzame visie, dus altijd toekomstgericht.

Adres

Hessenweg 29
7771 CH Hardenberg
TEL 088 2532850
hardenberg@alfa.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag : 08:30 - 17:00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten 

Social media 

Like ons op Facebook en volg ons op LinkedIn

Actueel