Banner

Prinsjesdag lunchbijeenkomst 2023

8 augustus 2023

Op woensdag 27 september as nodigen wij jou graag uit voor onze Prinsjesdag lunchbijeenkomst "Wat verandert er voor jouw onderneming?" bij Alfa Accountants Groningen-Assen. Een gelegenheid waarbij we je in een kort tijdsbestek willen bijpraten over de belangrijkste fiscale plannen van de miljoenennota en de kansen die hieruit voortvloeien voor jouw onderneming.

Tijdens deze middag zullen onze deskundige fiscaal adviseurs, Arjan Huls en Kevin Klein, de nieuwste ontwikkelingen toelichten en je handvatten geven om je bedrijf te optimaliseren. Wat zijn de gevolgen en welke route wordt uitgezet? Deze en andere relevante onderwerpen zullen aan bod komen. 

Programma

11.45 uur          Inloop
12.00 uur          Start lunch en presentatie
13.00 uur          Pauze
13.45 uur          Vragenronde
14.00 uur          Einde bijeenkomst, mogelijkheid tot napraten onder het genot van een kopje koffie of thee

Locatie

Alfa Accountants Groningen-Assen
Rozenburglaan 9
9727 DL Groningen

Aanmelden

Aanmelden voor de lunchbijeenkomst kan hier,  via e-mail groningen@alfa.nl of telefonisch via 088 2531600. We stellen je aanwezigheid zeer op prijs en voel je vrij om een introducee mee te nemen. Deelname aan de bijeenkomst is kosteloos.

Mis deze kans niet om goed voorbereid te zijn op de fiscale veranderingen en om te netwerken met andere ondernemers. Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen op onze Prinsjesdag lunchbijeenkomst!