Jij en je BV, werk aan de winkel?!

5 november 2018 | Door:  Erwin de Rijke

Heb of overweeg je een BV, lees dan zeker verder!

Indien je 5% of meer van de aandelen in een BV hebt, dan ben je voor de belastingdienst een directeur grootaandeelhouder (hierna: DGA) Je hebt dan meteen de bijzondere aandacht, je bent niet alleen eigenaar maar ook werknemer van je BV. Onder andere hierdoor zijn er een groot aantal kansen en bedreigingen die op je pad komen. In dit nieuwbericht wijs ik je op enkele pijnpunten, alsmede de mogelijke oplossing van die pijn!

Het bovenstaande is maar een korte inleiding met het benoemen van enkele, voor jou als dga, mogelijke kansen en bedreigingen. En nu?

Ik heb de oplossing:

Een kansgesprek met mij. De eerste vijf mensen die contact met mij opnemen bied ik een kosteloos kansgesprek aan waarin ik een uur lang aan de hand van jouw situatie de kansen en bedreigen voor jou als dga inventariseer.  Dus, neem direct telefonisch contact op via 0882531559 of als jou dat beter past mail me op ederijke@alfa.nll.

PS

Lees je dit artikel onverhoopt pas in 2019, geen nood, ook dan valt er nog veel voor je te verdienen! Ook in 2019 bied ik vijf ondernemers een gratis kansgesprek van een uur aan!

Erwin de Rijke

Erwin de Rijke

Senior fiscaal adviseur

088-2531559 | ederijke@alfa.nl


Meer over Erwin