Banner

Romy houdt van gezelligheid

5 oktober 2021 | Door:  Romy Veijer

Romy wil altijd iets betekenen voor een ander. Dit gevoel overheerst altijd al. “Op school ontdekte ik al snel dat ik anderen wil helpen, dat ik administratie interessant vind en dat ik graag verslagen schrijf. Een ondersteunende rol om anderen te ontzorgen is mij dan ook op het lijf geschreven.”

Hoe het begon…

In het laatste jaar van haar secretaresse opleiding heeft ze haar eindstage voltooid bij een ander accountantskantoor. Dit beviel zo goed, dat ze in de vakantieperiode de mogelijkheid kreeg om haar eerste werkervaring op te doen. Vervolgens is de accountancy even uit beeld geweest, maar ze miste toch de veelzijdigheid in haar functie en het klantcontact. Toen een jaar geleden haar oog viel op de vacature van secretaresse, hoefde ze niet lang te twijfelen en greep ze haar kans.

Wat maakt het werken bij Alfa zo leuk?

“Ik ervaar Alfa als een organisatie met oog voor de mens, fijn contact met collega’s en een open , informele sfeer. Vooral de veelzijdigheid in de functie spreekt mij aan: balie, telefoon en administratieve ondersteuning. Collega’s zijn heel open en fouten maken mag! Van fouten kun je immers leren. Deze week heb ik mijn contract voor onbepaalde tijd mogen tekenen. Ik ben trots dat ik mij nu ook mede-eigenaar van Alfa mag noemen."

Vrije tijd

“In mijn vrije tijd geniet ik graag van de natuur en ga ik wandelen met mijn vriend of met mijn zusjes. Ook ga ik er graag op uit en ben ik een echt familiemens. Ik hou er ook van om verre reizen te maken en hoop in de toekomst nog veel mooie plekken op de wereld te zien.”

“Wanneer je contact opneemt met Alfa Hoogeveen/Emmen, dan sta ik je graag te woord.”