Heidi van Steenis - van den Broek

Heidi van Steenis - van den Broek

Secretaresse

Sinds januari 2009 ben ik werkzaam bij Alfa. Destijds ben ik begonnen op de vestiging Hoevelaken. Mijn werkzaamheden heb ik vervolgens voortgezet bij vestiging Bennekom, die inmiddels is verhuisd en locatie Ede is geworden.

Werken bij Alfa betekent voor mij de kans krijgen om elke dag te groeien, jezelf te ontwikkelen én dat samen met ontzettend leuke collega`s. Een goede samenwerking en betrokkenheid binnen ons team en met de klant vind ik heel belangrijk. Samen maken we het verschil!

Mijn werkzaamheden zijn heel divers en variëren per dag van post verzorgen (zowel op papier als digitaal) en het verzenden van rapporten tot het bewaken van CRM gegevens en ondersteuning bij salesactiviteiten. Dit is lang niet alles, want als secretaresse ben je een vraagbaak voor je collega’s, die mij gelukkig altijd weten te vinden! Het leuke daaraan vind ik de afwisseling zodat geen enkele dag hetzelfde is.

Verder ben ik getrouwd en woon ik met mijn man en twee dochters in het mooie Voorthuizen. In mijn vrije tijd lees ik graag een spannend boek en vind ik het leuk om met de hond naar de bossen te gaan of een stuk te fietsen.