Jasper  van Schuppen

Jasper van Schuppen

Klantbeheerder

Alfa voelt voor mij als thuiskomen! Het samenwerken met collega’s en sparren met mkb-ondernemers geven mij energie en Alfa biedt dit allebei.

Tijdens mijn HBO-opleiding Accountancy bleek al dat Alfa bij mij past als organisatie. Gestart als stagiair en niet meer weggegaan. Sinds 2022 mag ik mij ook AA-accountant noemen.

Namens Alfa ben ik graag in contact met een grote diversiteit aan MKB-ondernemers.

Accountancy is een vak dat constant in beweging is en absoluut niet saai of stoffig, zoals vaak wordt gedacht. De constante beweging is wat mij aantrekt tot dit vakgebied. Samen met een ondernemer strategisch vooruitkijken en tijdig acteren op ontwikkelingen zijn mijn doelstellingen. De huidige automatiseringsslagen maken dat steeds gemakkelijker. Werken vanuit actualiteit vormt tenslotte een goede basis voor financiële controle.

Daarnaast is duurzaamheid een zeer actueel thema. Een spannend onderwerp, maar wel één waar door een ondernemer veel voordeel kan worden behaald. Nu de juiste keuzes maken draagt bij aan het creëren van een toekomstbestendige basis voor een onderneming. Hierin denk ik graag mee!

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een stuk te gaan wandelen in de natuur en zo mijn hoofd even leeg te maken. Dit zowel alleen als met mijn vrouw en kinderen.


Recente artikelen van Jasper

Kersverse accountant Jasper van Schuppen: “Het gemoedelijke van Alfa vind ik heel prettig”

Kersverse accountant Jasper van Schuppen: “Het gemoedelijke van Alfa vind ik heel prettig”

28 februari 2022

Op z’n 33ste mag Jasper van Schuppen zich niet alleen klantbeheerder maar ook accountant noemen. Verreweg de jongste met die titel in de vestiging Bennekom...