Joost Verbakel

Joost Verbakel

Senior klantbeheerder

Een ding stond vast toen ik een vervolgopleiding uitzocht: ik wilde niet hetzelfde gaan doen als mijn vader. Even heb ik overwogen om elektricien te worden, maar uiteindelijk besloot ik toch een accountancy opleiding te gaan doen. Een goede keuze, want inmiddels ben ik al vele jaren met veel enthousiasme en plezier accountant en al sinds 1996 werkzaam voor Alfa. Overigens begon mijn accountancy carrière wel bij het bedrijf waar mijn vader werkte.

De uiteenlopende opties voor mijn opleiding bevestigen het: ik heb een brede interesse en afwisseling vind ik leuk. Mede hierom vind ik het leuk om mij te verdiepen in de klant; wat houdt hun business in en welke ontwikkelingen zijn er in hun business. Anderzijds help ik mensen graag en ook daar is een brede kennis en interesse handig voor.

Binnen onze vestiging ben ik naast accountant ook kwaliteitsmanager. Een functie die mij ook op het lijf is geschreven. Ik haal er plezier uit mij in de regels te verdiepen en nauwkeurig te werken. Samen met collega’s kijk ik vervolgens hoe wij deze kunnen toepassen, zodat deze toegevoegde waarde hebben voor zowel de klanten als mijn collega’s. Daarnaast weten collega’s mij te vinden voor vragen over een aantal softwareprogramma’s die wij gebruiken. Ik werk namelijk graag zo efficiënt mogelijk, dus de software die we hebben pas ik graag optimaal toe.

Mijn vrije tijd wijd ik aan familie en fietsen. Meerdere keren per week stap ik op de racefiets en daag ik mijzelf uit. Regelmatig alleen, maar soms ook met een (aantal) collega(‘s). Vaak voor een ronde Ede en omgeving, maar ook regelmatig in andere delen van Nederland, al dan niet om deel te nemen aan een wielerevenement. Samen met mijn vrouw en vrienden pak ik daarnaast regelmatig de stadsfiets; uiteraard is die van mij zonder elektrische ondersteuning. Zwaai gerust als je mij tegenkomt!


Recente artikelen van Joost

Joost Verbakel 25 jaar bij Alfa

Joost Verbakel 25 jaar bij Alfa

1 oktober 2021

Op 1 oktober is Joost Verbakel 25 jaar in dienst bij Alfa Accountants en Adviseurs. Joost begon in 1996 als Klantbeheerder en behaalde enkele jaren daarna zijn accountantsdiploma.

Joost ontvangt prachtige cheque voor Meet-Inn

Joost ontvangt prachtige cheque voor Meet-Inn

20 september 2019

Collega Joost Verbakel ontving bij het Kreeft Hike & Bike-event een cheque van € 4000 voor inloopcentrum Meet-Inn te Ede.

90 kilometer lang netwerken op de tweewieler

90 kilometer lang netwerken op de tweewieler

28 juni 2019

Donderdag 20 juni jl. vond Alfa's Masterclass Dutch Food Valley Cycling Team plaats. Alfa Barneveld, Bennekom en Amersfoort-Nijkerk organiseerden deze wielertocht in samenwerking met het Dutch Food Valley Cycling Team. Een peloton van 40 wielrennende ondernemers en relaties reed met elkaar onder prachtige weersomstandigheden een tocht van 90 kilometer, dwars door de FoodValley-regio.

Afzien en een recordbedrag binnenhalen voor het goede doel!

Afzien en een recordbedrag binnenhalen voor het goede doel!

19 september 2018

Joost Verbakel nam samen met een aantal fietsvrienden deel aan de Cycle for Hope op 14 en 15 september jl.

Ondernemerspeloton trotseert hitte in 100 km-wielertocht

Ondernemerspeloton trotseert hitte in 100 km-wielertocht

8 juni 2018

Op donderdag 7 juni vond de Alfa's masterclass Dutch Food Valley Cycling Team plaats. Alfa Bennekom, Barneveld en Amersfoort-Nijkerk organiseerden deze wielertocht van 105 km in samenwerking met het Dutch Food Valley Cycling Team. Een peloton van 40 wielrennende ondernemers en ondernemende wielrenners trotseerden deze dag de hitte tijdens een prachtige tocht van 105 kilometer, dwars door de FoodValley-regio.