Het werken in de accountancy zorgt voor een divers en veelvuldig contact met MKB-ondernemers, wat mij veel energie geeft. Mijn korte periode in het internationale bedrijfsleven was erg leerzaam, maar 'tussen' de MKB-ondernemers voel ik mij op m'n plek.

Bij Alfa ervaar ik veel ruimte en verantwoordelijkheid om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren en daarin te groeien. In de dagelijkse dynamiek is dit erg fijn en zeker omdat je weet dat je een 'achterban' hebt waar je van op aan kan!

Door mijn proactieve instelling probeer ik ondernemers een stap voor te zijn, zodat ik hen optimaal kan adviseren. Mijn focus is altijd gericht op: waar staan we nu, waar willen we naartoe en hoe gaan we dat bereiken? Hierin ben ik een sparringpartner met een kritische houding, maar wel praktisch en efficiënt ingesteld. Samen met de ondernemer voeg ik graag waarde toe aan diens onderneming.

Binnen Alfa Ede/Arnhem ben ik de vraagbaak voor ondernemers en collega’s op het gebied van de corona steunmaatregelen, zoals de NOW of TVL. 

In mijn vrije tijd geniet ik graag van de gezelligheid van mijn vrouw, kinderen en familie en onderneem ik graag sportieve activiteiten.