Geert Hille

Geert Hille

Strategisch bedrijfsadviseur

In een onderneming draait het niet alleen om cijfers. Dat klinkt misschien gek uit de mond van mij als financieel professional, maar mooie cijfers komen pas als je bedrijf staat als een huis. Om dat te bereiken, is het naast hard werken, goed om na te denken over strategische, organisatorische en bedrijfseconomische ontwikkelingen.

En dát is nu precies waarvoor je bij mij terecht kunt. Een heldere aanpak gecombineerd met theoretische kennis van bijvoorbeeld het 7-S Model van McKinsey. Hierbij raak je alle waarden binnen je bedrijf: Strategie, Structuur, Systemen, Staf (medewerkers), Stijl van het management en Sleutelvaardigheden.

Om jouw onderneming in conditie te houden óf te brengen gaan we samen aan de slag!  Samen stellen we een plan van aanpak op en blijf ik als businesscoach, sparringsmaatje of intrapreneur betrokken bij de uitvoering hiervan. Samen werken aan jouw onderneming!

Neem vooral contact met mij op voor een kennismaking. Dan bespreken we ook welke uitdagingen en kansen jij binnen jouw bedrijf ziet.

Naast al mijn werkzaamheden geniet ik in mijn vrije tijd graag van de gezelligheid van mijn vrouw, kinderen en familie en onderneem ik graag sportieve activiteiten.