Mariëlle van den Berg - Marck

Mariëlle van den Berg - Marck

Senior assistent accountant

Alfa is mijn eerste werkgever en ik ben nog altijd blij met de keuze die ik destijds heb gemaakt. Een opleiding in combinatie met een baan werd mij aangeboden en deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Sinds 2007 werk ik met veel plezier bij Alfa. Waarom? Nou, wat Alfa uitdraagt voor klanten geldt ook voor haar eigen personeel: ondanks de omvang van de organisatie is er veel aandacht voor het individu. Zowel op het vlak van persoonlijk ontwikkeling, maar ook het team van collega’s onderling heeft aandacht voor elkaar. Of dat nu is door te sparren, een rondje te wandelen, een potje tafelvoetballen of na werktijd met een clubje op de mountainbike stappen. 

Welke diensten ik verricht voor klanten? Als assistent accountant ontlast ik klanten graag van hun administratieve verplichtingen. Van boekhouding tot aan jaarrekening en aangifte, ik voer het allemaal uit. Hierbij vormt de uitwerking van jaarrekeningen voor besloten vennootschappen het grootste aandeel van mijn werkzaamheden. Mocht je daarover vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Met mijn man en twee kinderen woon ik in Bennekom. In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik een betrokken verenigingslid. Van korfbal op wedstrijdniveau tot het fluiten van wedstrijden en het draaien van bardiensten. Maar wie weet komen wij elkaar ook wel tegen in de bossen van Ede en omstreken als ik op mijn mountainbike voorbij race.