Henriëtte van den  Assem - van Haaften

Henriëtte van den Assem - van Haaften

Secretaresse

Welkom op mijn profiel! Graag stel ik mij aan je voor.

Na een aantal jaren werkervaring opgedaan te hebben bij diverse werkgevers heb ik in juli 2020 de overstap naar Alfa Accountants en Adviseurs gemaakt.    

Tijdens mijn secretariële opleiding heb ik stage gelopen bij Alfa Barneveld, waar ik een leuke tijd heb gehad en ik een positieve indruk heb gekregen van Alfa. Ik was dus verrast toen ik een vacature las waarin Alfa aangaf op zoek te zijn naar een secretaresse en heb toen de sprong gewaagd.

En daar ben ik blij om! De combinatie van contacten met klanten en collega’s, een afwisselende baan en het werken binnen een leuk en enthousiast team zorgt ervoor dat ik met veel plezier bij deze fijne organisatie werk.

Klanten staan bij mij op nummer 1 en samen met mijn collega’s van het secretariaat doe ik er alles aan jou optimaal te bedienen! Daarnaast zit het ontzorgen van collega’s in mij; graag ondersteun ik hen zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaken.

In mijn vrije tijd ontspan ik door te wandelen of te fietsen. Tevens doe ik graag aan tuinieren of geniet ik van mijn tuin vanuit mijn luie stoel; het liefst in de zon. Een andere hobby van mij is zingen en daarom ben ik lid van een gemengd zangkoor. Ook help ik bij de plaatselijke rommelmarkt en oliebollenverkoop in Eck en Wiel. Dat is een leuk dorpje in de Betuwe waar ik met mijn man, zoon en dochter woon.